Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Taxateur 

Een taxatierapport is verplicht bij het aan- of verkopen van een huis of appartement. Daarnaast is het vaak ook verplicht bij het verhogen of oversluiten van een hypotheek. Een taxatierapport kan ook handig zijn wanneer u benieuwd bent naar de waarde van uw woning.

Door een vakkundig taxatie kan een taxateur u zekerheid geven over de waarde van een (toekomstig) huis. Het belangrijkste onderdeel dat u terug kunt vinden in een taxatierapport is dan ook de marktwaarde van een woning.

Taxateur Yerseke

Wij, Neeskens Makelaars, brengen u graag in contact met één van onze gecertificeerde en enthousiaste taxateurs wanneer u op zoek bent naar een taxateur in Yerseke.

Onze taxateurs zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en werken volgens de Nederlandse Woning Waarde Instituut-normen (NWWI). Onze rapporten voldoen aan de eisen van het onafhankelijke NWWI. U bent hierdoor verzekerd van een volledig, betrouwbaar en gevalideerd taxatierapport.

Wilt u weten hoe onze taxateurs uit Yerseke te werk gaan? Lees dan verder!

Woning taxatie Yerseke

Wanneer u een woning wilt laten taxeren in Yerseke zal er een gecertificeerde taxateur uit Yerseke bij u langs komen voor een woningopname. Het taxatierapport dat tijdens de opname wordt opgesteld zal onder andere de foto’s van de woning, bodemgegevens en kadastrale gegevens bevatten. Na de woningopname zal het NWWI de taxatie van de woning in Yerseke valideren en binnen 3 dagen na opname zal u het taxatierapport ontvangen.

Wanneer u een woning laat taxeren heeft u natuurlijk graag dat een taxateur kennis heeft van de woningmarkt in de omgeving. Op die manier kan er een goede vergelijking worden gemaakt met soort gelijke woningen en kunt u erachter komen wat uw woning écht waard is. U bent bij onze taxateurs uit Yerseke aan het goede adres!

Woningwaarde indicatie of gratis waardebepaling in Yerseke

Soms is een officiële taxatie via het NWWI niet nodig. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u simpelweg benieuwd bent naar de waarde van uw woning. In dat geval kunt u in plaats van een officiële taxatie een gratis waardebepaling uit laten voeren of online een woningwaarde indicatie opvragen.

Woningwaarde indicatie

Bij een woningwaarde indicatie kunt u via onze website een indicatie opvragen van de waarde van uw woning op basis van adres, het type woning en vergelijkbare woningen in de buurt. Binnen twee minuten ontvangt u de resultaten per email!

Let op: Dit is slechts een indicatie! Wilt u dat er een makelaar bij u langs komt? Dan is een gratis waardebepaling een betere optie.
Ook als u al een woningwaarde indicatie heeft opgevraagd kunt u alsnog een afspraak maken voor een gratis waardebepaling.

Gratis waardebepaling

Bij een gratis waardebepaling wordt de waarde van u woning bepaald door één van onze taxateurs uit Yerseke die bij u langs komt. Tijdens dit bezoek zal de woning worden bekeken en zal de waarde worden bepaald.

Waarom Neeskens Makelaars als taxateur?

Neeskens Makelaars is in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot één van de grootste makelaarskantoren van Zeeland.
U kunt het volgende van ons verwachten:

  • 6 gecertificeerde taxateurs
  • Veel kennis van de woningmarkt in Yerseke
  • Taxatie op korte termijn (snel en vakkundig)
  • Oplevering taxatierapport binnen 3 dagen na opname
  • (Online) Woningwaarde indicatie (binnen 2 minuten)
  • Gratis waardebepaling

Kom in contact met onze experts in Yerseke!

Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven of zou u graag eerst in contact willen komen met één van onze taxateurs? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0113 57 31 00 of door te mailen naar yerseke@neeskens.com.

Wilt u eerst weten hoe onze klanten ons beoordelen? Lees dan onze klantbeoordelingen!