Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Whatsapp

+31 113 573 100

Verkocht - Goes

Prettig verkooptraject

“Het is heerlijk wonen in ‘Parkhof Prins van Oranje’, rustig en toch dicht bij het centrum van Goes. Wegens privéomstandigheden besloot ik het appartement te verkopen. Pas toen makelaar Heidi Boeder van Neeskens Makelaars zich met de verkoop ging bezighouden, kwam de verkoop in een stroomversnelling.”

Het aantal belangstellenden verdriedubbelde

Frances Burrows koos voor de verkoop van haar luxe 5-kamer appartement aanvankelijk voor een ander makelaarskantoor. “Ik had het idee dat er maar weinig gebeurde. In twee jaar tijd kreeg ik nauwelijks belangstellenden over de vloer. Mijn garagehouder prees Heidi bij me aan. Ik ben hem daar nog steeds dankbaar voor.”

Prettig verkooptraject

Die kennismaking was niet alleen de start van een prettig verkooptraject, maar ook van een nieuwe vriendschap. “Het klikte direct enorm goed. Heidi is eerlijk en betrouwbaar én zeer professioneel. De follow-up bijvoorbeeld was steeds uitstekend. Leuk is dat we in onze gesprekken steeds meer persoonlijke raakvlakken ontdekten. Zo ben ik opgegroeid in Afrika en blijkt Heidi een liefhebber te zijn van dat continent.”

Steeds uitgebreide terugkoppeling

Het verkoopproces had Heidi goed in de hand. Frances vertelt dat het aantal belangstellenden in een jaar tijd zelfs verdriedubbelde. “Heidi en ik hebben op voorhand alles goed doorgesproken. Dat was een grondig gesprek. Vervolgens zijn er foto’s gemaakt en zette Heidi allerlei verkoopacties uit. De bezichtigingen van het appartement nam zij telkens voor haar rekening. Daarna kreeg ik altijd een uitgebreide terugkoppeling. We hebben één teleurstelling te verwerken gehad, toen een koop op het laatste moment werd afgeblazen. Heidi vond het verschrikkelijk. Uiteindelijk is de koper via een collega met ons in contact gekomen. De verkoop zelf ging heel soepel en prettig.”

Druk met uitzoeken

Momenteel is Frances druk met het voorbereiden van haar verhuizing. In een appartement van 300 vierkante meter staan veel spullen waarover gewikt en gewogen moet worden. “Het verhuisbedrijf dat ik heb ingeschakeld was heel eerlijk: wij kunnen verhuizen, maar het uitzoeken moet je zelf doen. Daar ben ik nu druk mee bezig.”

Verkocht - Wolphaartsdijk

Goed kantoor, groot bereik’

Je hebt zelf niet in de hand bij welke makelaar je droomhuis te koop komt te staan. Wél kun je zelf bepalen via welke makelaar je je woning wilt verkopen. Marijn en Fleur Eversdijk uit Wolphaartsdijk kozen voor Neeskens Makelaars. “We hebben tijdens onze zoektocht naar een woning in Kapelle met veel verschillende makelaars te maken gehad. We hebben uiteindelijk zelf gekozen voor Neeskens. Bij dit makelaarskantoor hebben we een goed gevoel.”

Iedereen die belangstelling had, heeft de kans gekregen om te komen kijken.

Marijn en Fleur starten samen in een appartement in Goes. Als ze op zoek gaan naar een woning met meer woonruimte komen ze in Wolphaartsdijk terecht. Daar vinden ze een leuk dijkhuis, op een rustige plek met uitzicht over de polder. Een fijn huis, maar Marijn mist er zijn geboortegrond: Kapelle. Fleur, die zelf uit de Randstad komt, heeft er geen moeite mee om haar man te volgen. Zo start hun zoektocht naar een woning in Kapelle.

Droomhuis in Kapelle

Marijn vertelt dat hij de huidige woningmarkt als buitengewoon lastig heeft ervaren. “We zijn serieus geïnteresseerd geweest in zeker negen woningen. Het is heel frustrerend er steeds naast te vissen, bijvoorbeeld omdat je bod niet goed genoeg is. Het is zo ondoorzichtig, dat je niet goed weet wat je doen of laten moet. Uiteindelijk is het na negen maanden gelukt en hebben we ons droomhuis in Kapelle gevonden. Ik vind het super om daar weer te gaan wonen. Mijn familie en vrienden wonen er en het dorp heeft veel voorzieningen.”

Van koop naar verkoop

De koop van de woning zet de verkoop van hun eigen woning in gang. Daarvoor kiezen Marijn en Fleur voor Neeskens Makelaars. “We hebben onze woning destijds ook via hen gekocht en daaraan hebben we een goed gevoel over gehouden. Bovendien, Neeskens is een groot kantoor met een groot bereik. Verder vonden we hun digitale aanpak erg fijn. Je hebt als verkoper een eigen account waarin je precies kunt zien wat er gebeurt. Andersom, ook voor woningzoekers doen ze veel. Zo hebben ze een Matterport, waarmee ze een 3D-scan van onze woning konden maken. Dat is ideaal, je loopt dan als het ware online door de woning.”

Samen het beste bod selecteren

Marijn en Fleur hebben zelf ervaren hoe lastig het was om op de krappe woningmarkt hun droomhuis te vinden. De keerzijde daarvan is dat hun woning razendsnel werd verkocht. “Ik vind het fijn dat de makelaar dit netjes heeft aangepakt. Iedereen die belangstelling had, heeft de kans gekregen om te komen kijken. Bij de verschillende biedingen zaten vaak persoonlijke berichten waarmee de belangstellenden hun bod motiveerden. We alles samen met de makelaar uiteindelijk het bod geselecteerd dat het beste bij ons past.”

Verkocht - Sint Maartensdijk

Wij een andere woning en onze zoon in onze woning

“We hadden alle offertes al binnen om onze woning aan de Anjerstraat in Sint Maartensdijk compleet te verbouwen. Maar het liep onverwachts heel anders. Toen er een woning te koop kwam in de Westpoort gingen we kijken. Dat huis werd het niet, maar we hoorden van makelaar Wilmar van Haaften dat er in die straat snel een andere woning op de markt zou komen. Dat bleek het huis te zijn, dat we altijd al heel mooi vonden. We zijn direct gaan kijken, deden een bod en binnen twee dagen was het rond.”

Wilmar wist wat hij deed en dat gaf vertrouwen.

Pierre en Els Withagen

Els en Pierre Withagen wonen inmiddels in hun nieuwe huis in de Westpoort. Zij hebben drie kinderen. Alleen hun dochter woont nog thuis. De koop van de Westpoort betekende dat hun woning aan de Anjerstraat beschikbaar kwam. In plaats van deze te verkopen, besloten ze de woning aan te houden voor hun zoon en zijn vriendin. “Uiteindelijk heeft onze zoon zijn huis verkocht om in de Anjerstraat te kunnen gaan wonen. Wij hebben hem bij die verkoop begeleid. Omdat de contacten met Wilmar heel prettig waren, besloten we deze verkoop ook door hem te laten verzorgen. Die prettige, professionele aanpak maakte hij ook bij de verkoop van deze woning waar. Heel fijn was bijvoorbeeld dat hij ons steeds op de hoogte hield van de bezichtigingen en de reacties van de kijkers. De lijnen met Wilmar waren steeds kort. Hij wist wat hij deed en dat gaf vertrouwen.”

Levensloopbestending wonen

Els en Pierre genieten volop van hun nieuwe huis. Binnen heeft het huis een metamorfose ondergaan; nagenoeg alles is vernieuwd en voorzien van mooie kleuren en aankleding. “We dachten altijd dat we ons een dergelijke woning niet zouden kunnen veroorloven. Het is dus heel fijn, dat we het hebben kunnen realiseren. De tuinkamer, jacuzzi, de grote garage, de bergzolder; er zijn zoveel punten te noemen waarom we hier zo fijn wonen”, vertellen ze enthousiast. “Bovendien, het huis is levensloopbestendig door de extra badkamer en slaapkamer beneden.” Leuk is dat hun zoon en zijn vriendin inmiddels aan de slag zijn gegaan in de Anjerstraat. “Bijna alles wat wij van plan waren te gaan doen, gaan zij nu alsnog uitvoeren. Erg leuk natuurlijk. We zijn reuzebenieuwd naar hoe het gaat worden.”

Verkocht - Lewedorp

We zijn compleet ontzorgd

Maar liefst 35 jaar wonen de heer en mevrouw Traas aan de Sloestraat in Lewedorp. Daar weggaan bezorgt hen een dubbel gevoel. Ze zijn blij met de begeleiding van Neeskens Makelaars, zowel bij de aankoop van hun nieuwe appartement in Goes, als bij de verkoop van hun huis. “We hebben in het volste vertrouwen alles aan makelaar Henri Butijn overgelaten en zijn compleet ontzorgd door hem.”

Dat persoonlijke contact vonden we erg prettig

Soms is een verhuizing meer een keuze van het hoofd dan van het hart. Dat geldt ook voor Rinus en José Traas. Hun huis in Lewedorp verlaten, valt hen zwaar. Maar als de jaren gaan tellen en het onderhoud steeds zwaarder weegt, is het slim om een nieuwe stap te zetten. “Mijn man komt oorspronkelijk uit Heinkenszand. Zelf ben ik geboren en getogen op Lewedorp. Ik ben altijd heel actief geweest in het verenigingsleven en als vrijwilliger. Ook mijn dochter en haar gezin wonen hier. Onze vier kleinkinderen hebben moeite met de verhuizing. Het is jammer dat die straks minder makkelijk even kunnen binnenwippen.”

Geduld hebben

Het was ook hun dochter die hen wees op de nieuwe appartementen aan de Piet Heinstraat in Goes. Gelukkig was hun zoon al even enthousiast over het idee om in Goes te gaan wonen. Samen met Henri zijn ze tot aankoop overgegaan. Toen vervolgens hun eigen woning verkocht moest worden, was het logisch om Henri te vragen dit voor hen te doen. “We hebben behoorlijk wat bezichtigingen gehad. Toen mensen op het dorp na drie maanden gingen vragen of onze woning nu nog niet verkocht was, begon ik een beetje zenuwachtig te worden. Gelukkig stelde Henri ons gerust: gewoon rustig afwachten. Hij heeft gelijk gekregen. We zijn tevreden en hebben het huis kunnen verkopen aan ontzettend aardige mensen.”

Persoonlijk contact

Wat mijnheer en mevrouw Traas erg waarderen in de samenwerking met Henri is dat hij hen steeds goed op de hoogte hield. Geen moeite was hem teveel. “We zijn zelf niet zo vaardig met de computer. Dat weet hij. Om die reden kwam hij regelmatig gewoon zelf even met de papieren langs. Dat persoonlijke contact vonden we erg prettig.”

Dozen inpakken

De verhuizing staat inmiddels voor de deur. Dat betekent dat mijnheer en mevrouw druk zijn met opruimen, inpakken en afscheid nemen van spullen. “We gaan natuurlijk kleiner wonen, dus niet alles kan mee. Het vergt een hoop uitzoekwerk. Maar goed, aan spullen hecht ik niet, wél aan mensen. Ik ga het dorp zeker missen.”

Ervaringen - Neeskens Makelaars

Verkocht - Kats

Genieten van de rust en de ruimte

Als de dochter en schoonzoon van Hanny en Hans Nagelkerke niet naar Zeist zouden zijn verhuisd, hadden ze de verkoop van hun woning in Kats niet eens overwógen. “Ik heb een jaar lopen knarsetanden. Ik hou van Zeeland, en Kats in het bijzonder. De luchten, de zeewind en niet te vergeten het water. Ik zwem van eind maart tot half november regelmatig in de Oosterschelde.”

Het huis in Kats kochten Hanny en Hans min of meer in een opwelling. “We kenden Kats omdat we met onze zeilboot af en toe de haven aandeden. Mijn man vond het zo’n bijzonder dorp dat hij spontaan voorstelde om hier te gaan wonen. Kort daarna was de kunstroute Kunstspoor. Een lokale kunstenaar gaf ons toen het laatste zetje.”

Voor de verkoop schakelen Hanny en Hans Neeskens makelaars in, op advies van goede vrienden. “Onze woning heeft maar elf dagen op Funda gestaan en is uiteindelijk per opbod verkocht. Fantastisch hoe snel dat gegaan is. We zijn nu op zoek naar een vergelijkbare woning in Zeist, maar zoveel rust en ruimte vinden we niet meer.”

Verkocht - Tholen

We volgden alles via het online woningdossier

Anke Bakker woont samen met haar man Martijn en hun 4 kinderen in Tholen. Recent zijn zij verhuisd naar een ruime twee-onder-één kapwoning. Een heerlijk huis met volop ruimte en een fijne, zonnige tuin op het zuiden. Dit betekende wel afscheid nemen van de vorige koopwoning. “De makelaars van Neeskens hebben dit buitengewoon prettig begeleid.”

De keuze om hun woning via Neeskens te verkopen, was in huize Bakker snel gemaakt. “Het kantoor staat goed bekend. We hadden vertrouwen in de kwaliteit. Bovendien hadden ze juist een kantoor geopend in Tholen. Genoeg reden voor ons om met hen in zee te gaan.”

Professionele fotografie en 3D-presentatie
Achteraf concludeert Anke dat ze hiermee een goede keuze hebben gemaakt. Ze is vol lof over het hele verkooptraject. “Dat begon eigenlijk al bij de eerste contacten en het doen van een eerste waardebepaling. Wat erg fijn was is de inzage in het digitaal dossier.  Zo konden we ook online de inspanningen van de makelaar volgen evenals de belangstelling van potentiële kopers. Natuurlijk werden er professionele foto’s gemaakt, maar in ons geval ook een 3D-presentatie. Ik vond het erg leuk om ’s avonds even in te loggen om te kijken hoeveel mensen die presentatie hadden bekeken.”

Verkoopresultaat
De bezichtigen werden steeds in overleg gepland. Van ieder bezoek kregen Anke en Martijn een duidelijke terugkoppeling. Toen zich uiteindelijk een serieuze kandidaat aandiende, nam de makelaar het volledige onderhandelingstraject op zich. ‘’Wij zijn erg tevreden met het verkoopresultaat. Ik hoop dat de nieuwe bewoonster net zoveel woonplezier zal ervaren als wij op dat adres hebben gedaan.”

Verkocht - Nisse

Meer dan we verwachtten

Sommige woningen zijn zo bijzonder, dat soms zelfs de makelaars van Neeskens extra enthousiast zijn. Dat merkten Gerwen Slabbekoorn en zijn vrouw Mariëlle toen zij besloten hun huis aan het Dorpsplein in Nisse te verkopen. “We hadden een bepaalde vraagprijs in onze gedachten, maar de makelaar wist, op basis van zijn marktkennis, dat er veel meer inzat.”

Wonen aan het Dorpsplein in Nisse is voor veel mensen een droom. Gerwen, die op het dorp geboren is, wist dat al vroeg. Toen hij hoorde dat deze woning te koop kwam, kocht hij het binnen een dag. “Inmiddels ben ik niet meer alleen en met de komst van Guus (2 jaar) wordt de woning echt te klein. Om die reden gaan we bouwen in Lewedorp, met meer woonruimte en onderhoudsvrij.”

Veel belangstelling De keuze voor Neeskens was voor Gerwen en Mariëlle vanzelfsprekend. In de vriendenkring hoorden ze niets dan lovende berichten. “We hadden direct een klik met Martin van Ieperen. Alleen dat is al prettig. Bovendien wist hij een aantal mensen die mogelijk belangstelling zouden hebben. De verkoop verliep heel soepel. In het digitaal dossier konden we de belangstelling volgen. Tijdens één van de eerste dagen dat de woning op de markt was, kwamen drie koppels kijken. Eén daarvan deed een goed bod. Het zijn jonge mensen, we gunnen het ze. De rust, het uitzicht op het Dorpsplein. Het is echt heerlijk wonen hier.”

Ons huis heeft maar 11 dagen op Funda gestaan en is per opbod verkocht
Ervaringen Neeskens Makelaars Kapelle

Verkocht - Kapelle

De verkoop ging sneller dan verwacht

“Wij houden allebei van klussen. We hadden al eerder twee woningen opgeknapt en verkocht via Neeskens. Toen wij dit huis wilden verkopen, was het logisch om weer bij dit makelaarskantoor aan te kloppen. Wij kennen ze en we weten dat zij de woningmarkt in Kapelle goed kennen. Wij wilden op ons gemak kijken of er interesse was voor ons huis.

Door het zoek-en-matchsysteem had Neeskens al direct potentiële gegadigden op het oog. Dat was een schot in de roos, want deze mensen vielen gelijk voor het huis. Stille verkoop dus, want onze woning heeft het internet niet eens gehaald! Wij hebben hier zelf vijf jaar gewoond. De eerste twee jaar hebben wij alles onder handen genomen om er een echt thuis van te maken. Dat is gelukt. Wij wonen heerlijk. Het gevoel van thuiskomen, hebben wij vooral als de pelletkachel brandt en wij bij het vuur zitten. Toch begint het weer te kriebelen. Wij zoeken opnieuw een kluswoning om samen in aan de slag te gaan.”

Ervaringen Neeskens Makelaars Sint Philipsland

Verkocht - Anna Jacobapolder

Hier thuiskomen gaf het heerlijke gevoel van vrijheid

“Voor de verkoop mijn woning heb ik me goed georiënteerd. Ik kwam uit bij Neeskens makelaars vanwege hun professionele uitstraling. Ik zat bijvoorbeeld best veel op Funda en zag aan hun foto’s dat zij dit goed aanpakken.

Tijdens het kennismakingsgesprek bleek mijn gevoel te kloppen. Samen hebben we een goede afweging gemaakt tussen een mogelijke vraagprijs en mijn wens om de woning binnen een redelijke termijn te verkopen. Zo zijn we uitgekomen op een reële vraagprijs.

Om mijn woning zo goed mogelijk te presenteren, ontving ik vooraf een handig presentatiefilmpje met tips en adviezen. Uiteindelijk is de woning door circa vijf belangstellenden bezocht. Het was erg prettig dat de makelaar rekening hield met mijn voorkeuren en de bezichtigingen steeds vroeg in de ochtend of laat in de middag plande. Ik werd vooraf en achteraf goed geïnformeerd. De onderhandelingen verliepen eveneens soepel. Ik ga nu binnenkort mijn huis verlaten. Ik werk in Dordrecht en ga daar ook wonen. Ik maak er een complete nieuwe start, zoals ik destijds ook in Anna Jacobapolder nieuw startte. Het is een klein dorpje waar ik met plezier heb gewoond. Hier thuiskomen was heerlijk; binnen vijf minuten voelde ik de ruimte en de vrijheid van de omgeving.

Onze woning stond de volgende dag al online en op diverse social-media kanalen.
Ervaringen Neeskens Makelaars Tholen

Verkocht - Tholen

Heerlijk thuiskomen met een kop koffie in de zon

“Thuiskomen in deze woning was voor mij een kopje koffie drinken met uitzicht op de zonnige achtertuin. Toen we eenmaal besloten onze woning te verkopen, hebben we diverse makelaars uitgenodigd. Neeskens Makelaars sprong er echt uit.”

Ze waren zó enthousiast over onze woning. Verder vonden we het een pre dat ze een 3D-camera hebben, waarmee je fantastische woningpresentaties kunt maken. Ook het overleg over de vraagprijs verliep prettig. Ze hadden oog voor onze wensen, gaven deskundig advies en ik voelde overduidelijk hun drive om ervoor te gaan. Leuk was dat ook de fotografen enthousiast waren over het huis. Ze complimenteerden ons met de manier waarop we het huis ‘fotoklaar’ hadden gemaakt. Het ging vervolgens allemaal heel snel. De foto’s werden op woensdag gemaakt en op donderdag stond onze woning al online en op diverse social-media kanalen. Die dag nog nam een gegadigde contact op. Een week later was de bezichtiging en was de woning verkocht! Van de kopers hoorden we achteraf dat zij eigenlijk al op basis van de foto’s een keuze hadden gemaakt. Neeskens heeft wat mij betreft superwerk afgeleverd.”