Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Amundsenweg 23

4462 GP

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Verkooplocatie Colijnsplaat

Voorstraat 62

4486 AL

0113 23 19 34

Open op afspraak

noordbeveland@neeskens.com

Verkooplocatie Krabbendijke

Dorpsstraat 48

4413 BM

0113 57 31 00

Open op afspraak

krabbendijke@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Ervaringen - Neeskens Makelaars

Verkocht - Kats

Genieten van de rust en de ruimte

Als de dochter en schoonzoon van Hanny en Hans Nagelkerke niet naar Zeist zouden zijn verhuisd, hadden ze de verkoop van hun woning in Kats niet eens overwógen. “Ik heb een jaar lopen knarsetanden. Ik hou van Zeeland, en Kats in het bijzonder. De luchten, de zeewind en niet te vergeten het water. Ik zwem van eind maart tot half november regelmatig in de Oosterschelde.”

Het huis in Kats kochten Hanny en Hans min of meer in een opwelling. “We kenden Kats omdat we met onze zeilboot af en toe de haven aandeden. Mijn man vond het zo’n bijzonder dorp dat hij spontaan voorstelde om hier te gaan wonen. Kort daarna was de kunstroute Kunstspoor. Een lokale kunstenaar gaf ons toen het laatste zetje.”

Voor de verkoop schakelen Hanny en Hans Neeskens makelaars in, op advies van goede vrienden. “Onze woning heeft maar elf dagen op Funda gestaan en is uiteindelijk per opbod verkocht. Fantastisch hoe snel dat gegaan is. We zijn nu op zoek naar een vergelijkbare woning in Zeist, maar zoveel rust en ruimte vinden we niet meer.”

Verkocht - Tholen

We volgden alles via het online woningdossier

Anke Bakker woont samen met haar man Martijn en hun 4 kinderen in Tholen. Recent zijn zij verhuisd naar een ruime twee-onder-één kapwoning. Een heerlijk huis met volop ruimte en een fijne, zonnige tuin op het zuiden. Dit betekende wel afscheid nemen van de vorige koopwoning. “De makelaars van Neeskens hebben dit buitengewoon prettig begeleid.”

De keuze om hun woning via Neeskens te verkopen, was in huize Bakker snel gemaakt. “Het kantoor staat goed bekend. We hadden vertrouwen in de kwaliteit. Bovendien hadden ze juist een kantoor geopend in Tholen. Genoeg reden voor ons om met hen in zee te gaan.”

Professionele fotografie en 3D-presentatie
Achteraf concludeert Anke dat ze hiermee een goede keuze hebben gemaakt. Ze is vol lof over het hele verkooptraject. “Dat begon eigenlijk al bij de eerste contacten en het doen van een eerste waardebepaling. Wat erg fijn was is de inzage in het digitaal dossier.  Zo konden we ook online de inspanningen van de makelaar volgen evenals de belangstelling van potentiële kopers. Natuurlijk werden er professionele foto’s gemaakt, maar in ons geval ook een 3D-presentatie. Ik vond het erg leuk om ’s avonds even in te loggen om te kijken hoeveel mensen die presentatie hadden bekeken.”

Verkoopresultaat
De bezichtigen werden steeds in overleg gepland. Van ieder bezoek kregen Anke en Martijn een duidelijke terugkoppeling. Toen zich uiteindelijk een serieuze kandidaat aandiende, nam de makelaar het volledige onderhandelingstraject op zich. ‘’Wij zijn erg tevreden met het verkoopresultaat. Ik hoop dat de nieuwe bewoonster net zoveel woonplezier zal ervaren als wij op dat adres hebben gedaan.”

Verkocht - Nisse

Meer dan we verwachtten

Sommige woningen zijn zo bijzonder, dat soms zelfs de makelaars van Neeskens extra enthousiast zijn. Dat merkten Gerwen Slabbekoorn en zijn vrouw Mariëlle toen zij besloten hun huis aan het Dorpsplein in Nisse te verkopen. “We hadden een bepaalde vraagprijs in onze gedachten, maar de makelaar wist, op basis van zijn marktkennis, dat er veel meer inzat.”

Wonen aan het Dorpsplein in Nisse is voor veel mensen een droom. Gerwen, die op het dorp geboren is, wist dat al vroeg. Toen hij hoorde dat deze woning te koop kwam, kocht hij het binnen een dag. “Inmiddels ben ik niet meer alleen en met de komst van Guus (2 jaar) wordt de woning echt te klein. Om die reden gaan we bouwen in Lewedorp, met meer woonruimte en onderhoudsvrij.”

Veel belangstelling De keuze voor Neeskens was voor Gerwen en Mariëlle vanzelfsprekend. In de vriendenkring hoorden ze niets dan lovende berichten. “We hadden direct een klik met Martin van Ieperen. Alleen dat is al prettig. Bovendien wist hij een aantal mensen die mogelijk belangstelling zouden hebben. De verkoop verliep heel soepel. In het digitaal dossier konden we de belangstelling volgen. Tijdens één van de eerste dagen dat de woning op de markt was, kwamen drie koppels kijken. Eén daarvan deed een goed bod. Het zijn jonge mensen, we gunnen het ze. De rust, het uitzicht op het Dorpsplein. Het is echt heerlijk wonen hier.”

Ons huis heeft maar 11 dagen op Funda gestaan en is per opbod verkocht
Ervaringen Neeskens Makelaars Kapelle

Verkocht - Kapelle

De verkoop ging sneller dan verwacht

“Wij houden allebei van klussen. We hadden al eerder twee woningen opgeknapt en verkocht via Neeskens. Toen wij dit huis wilden verkopen, was het logisch om weer bij dit makelaarskantoor aan te kloppen. Wij kennen ze en we weten dat zij de woningmarkt in Kapelle goed kennen. Wij wilden op ons gemak kijken of er interesse was voor ons huis.

Door het zoek-en-matchsysteem had Neeskens al direct potentiële gegadigden op het oog. Dat was een schot in de roos, want deze mensen vielen gelijk voor het huis. Stille verkoop dus, want onze woning heeft het internet niet eens gehaald! Wij hebben hier zelf vijf jaar gewoond. De eerste twee jaar hebben wij alles onder handen genomen om er een echt thuis van te maken. Dat is gelukt. Wij wonen heerlijk. Het gevoel van thuiskomen, hebben wij vooral als de pelletkachel brandt en wij bij het vuur zitten. Toch begint het weer te kriebelen. Wij zoeken opnieuw een kluswoning om samen in aan de slag te gaan.”

Ervaringen Neeskens Makelaars Sint Philipsland

Verkocht - Anna Jacobapolder

Hier thuiskomen gaf het heerlijke gevoel van vrijheid

“Voor de verkoop mijn woning heb ik me goed georiënteerd. Ik kwam uit bij Neeskens makelaars vanwege hun professionele uitstraling. Ik zat bijvoorbeeld best veel op Funda en zag aan hun foto’s dat zij dit goed aanpakken.

Tijdens het kennismakingsgesprek bleek mijn gevoel te kloppen. Samen hebben we een goede afweging gemaakt tussen een mogelijke vraagprijs en mijn wens om de woning binnen een redelijke termijn te verkopen. Zo zijn we uitgekomen op een reële vraagprijs.

Om mijn woning zo goed mogelijk te presenteren, ontving ik vooraf een handig presentatiefilmpje met tips en adviezen. Uiteindelijk is de woning door circa vijf belangstellenden bezocht. Het was erg prettig dat de makelaar rekening hield met mijn voorkeuren en de bezichtigingen steeds vroeg in de ochtend of laat in de middag plande. Ik werd vooraf en achteraf goed geïnformeerd. De onderhandelingen verliepen eveneens soepel. Ik ga nu binnenkort mijn huis verlaten. Ik werk in Dordrecht en ga daar ook wonen. Ik maak er een complete nieuwe start, zoals ik destijds ook in Anna Jacobapolder nieuw startte. Het is een klein dorpje waar ik met plezier heb gewoond. Hier thuiskomen was heerlijk; binnen vijf minuten voelde ik de ruimte en de vrijheid van de omgeving.

Onze woning stond de volgende dag al online en op diverse social-media kanalen.
Ervaringen Neeskens Makelaars Tholen

Verkocht - Tholen

Heerlijk thuiskomen met een kop koffie in de zon

“Thuiskomen in deze woning was voor mij een kopje koffie drinken met uitzicht op de zonnige achtertuin. Toen we eenmaal besloten onze woning te verkopen, hebben we diverse makelaars uitgenodigd. Neeskens Makelaars sprong er echt uit.”

Ze waren zó enthousiast over onze woning. Verder vonden we het een pre dat ze een 3D-camera hebben, waarmee je fantastische woningpresentaties kunt maken. Ook het overleg over de vraagprijs verliep prettig. Ze hadden oog voor onze wensen, gaven deskundig advies en ik voelde overduidelijk hun drive om ervoor te gaan. Leuk was dat ook de fotografen enthousiast waren over het huis. Ze complimenteerden ons met de manier waarop we het huis ‘fotoklaar’ hadden gemaakt. Het ging vervolgens allemaal heel snel. De foto’s werden op woensdag gemaakt en op donderdag stond onze woning al online en op diverse social-media kanalen. Die dag nog nam een gegadigde contact op. Een week later was de bezichtiging en was de woning verkocht! Van de kopers hoorden we achteraf dat zij eigenlijk al op basis van de foto’s een keuze hadden gemaakt. Neeskens heeft wat mij betreft superwerk afgeleverd.”