Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Zierikzee

Grachtweg 23

4301 KJ

0111 45 34 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@bijdevaatemakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Expertise

Uw huis verkopen in Zeeland?

Bent u van plan om uw huis te verkopen? Dan wilt u uw woning natuurlijk goed presenteren om het beste resultaat te bereiken. Met Neeskens Makelaars bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning! Het team van Neeskens Makelaars adviseert u graag over de vraagprijs en zorgt voor een onderscheidende en opvallende presentatie van uw woning.

Meer weten?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Onze voordelen

Waarom Neeskens?

Neeskens Makelaars is al 40 jaar actief op de Zeeuwse woningmarkt. We kennen het woningaanbod in Zeeland door en door. Ons ervaren team weet als geen ander hoe we uw woning binnen no-time kunnen verkopen.

Meer over Neeskens
  • Ervaren, creatief en gedreven team

  • Stel al uw vragen via WhatsApp

  • 1,8 maanden als gemiddelde verkooptijd

  • Een afspraak wanneer u het uitkomt

Verkoopsuccesplan

Succesvol verkopen met een goed doordacht verkoopplan.

Wensen in kaart brengen

Zodra u besluit om uw woning, bedrijfspand of project te verkopen, brengen we eerst al uw wensen in kaart. Eén van onze makelaars geeft een advies op maat, geheel vrijblijvend en kosteloos. Met onze kennis zet u uw woning doelgericht op de markt.

Vraagprijs vaststellen

Als verkoper wilt u uw woning natuurlijk voor een zo hoog mogelijke prijs verkopen. Een goede waardebepaling is daarbij essentieel. Onze makelaars hebben een brede kennis van de woningmarkt. Hiermee kunnen we een goede inschatting maken van de waarde van uw woning en de verwachte opbrengst. Tijdens een oriënterend verkoopgesprek adviseren we u over de vraagprijs waarmee u uw woning snel en succesvol kunt verkopen.

Woning opnemen en fotograferen

Voor de verkoop van uw woning is een aantrekkelijke presentatie onmisbaar. Een overzicht met alle belangrijke kenmerken en informatie over de woning is daarbij erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat potentiële kopers een zo compleet mogelijk beeld krijgen van uw woning. Nog voordat de eerste bezichtiging gepland staat. Tijdens een woningopname noteert onze makelaar alle belangrijke informatie en legt dit vast in een woningdossier. Onze fotograaf focust zich vooral op de styling van uw woning. Aan de hand van onze stylingtips en professionele fotografie brengen we uw woning sfeervol in beeld.

Ontwerpen aantrekkelijk promotiepakket

Na de woningopname gaat ons team aan de slag met de ontwerpen van uw woning. We doen er alles aan om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Met mooie 3D-presentaties, duidelijke plattegronden, creatieve teksten en sfeervolle fotografie creëren we een aantrekkelijke brochure.

Woning promoten met een unieke woningpresentatie

Zodra uw woning bij ons in de verkoop gaat, starten wij onze zoektocht naar mogelijke kopers. We presenteren uw woning op onze website en zorgen ervoor dat uw woning op alle grote woningwebsites zichtbaar is. Onze marketingspecialisten zijn daarnaast gespecialiseerd in het promoten van uw woning via social media. Met gerichte promotiecampagnes laten we uw woning opvallen binnen ons grote netwerk. Dit versterken we met een offline presentatie in onze woningkrant met maar liefst 80.000 actieve lezers. Dit zorgt, gecombineerd met ons zoek & mach systeem en opvallende tuinborden, voor een unieke woningpresentatie!

Bezichtigingen begeleiden

Onze makelaars weten als geen ander hoe ze bezichtigingen moeten begeleiden. Met hun enthousiasme weten ze uw woning optimaal te presenteren. Ook letten ze op eventuele signalen die potentiële kopers afgeven. Dit kan waardevol zijn voor andere bezichtigingen of onderhandelingen over de vraagprijs. Uiteraard geven we u direct na de bezichtiging een update en houden we u continu op de hoogte van de ontwikkelingen.

Professioneel onderhandelen

Onderhandelen over de vraagprijs van een woning is een vak apart. Gelukkig hoeft u zich daar zelf niet druk om te maken. Onderhandelen is onze specialiteit. Onze makelaar spreekt verschillende onderhandelingstactieken met u door om uiteindelijk de optimale verkoopprijs voor uw woning te realiseren. Wij adviseren, u beslist!

Koopovereenkomst opstellen

De verkoop is een feit! We stellen voor u de koopovereenkomst met alle bijbehorende documenten op. Deze koopovereenkomst nemen we pagina voor pagina met u en de kopende partij door om eventuele onduidelijkheden te voorkomen.

De juiste hypotheek

Neeskens Makelaars werkt intensief samen met intermediair ’t Zeeuws Hypotheek Huys. Voor zowel de koper als de verkoper kunnen we binnen 48 uur een hypotheekgesprek regelen. We volgen het gehele hypotheektraject nauwgezet en sturen bij waar nodig.

Vooroplevering van de woning

Voordat de overdracht van uw woning bij de notaris plaatsvindt, inspecteren we nogmaals de woning. Samen met u en de kopende partij. We noteren de meterstanden en controleren of de woning is achtergelaten zoals is afgesproken in de koopovereenkomst.

Ondertekening bij de notaris

Na de vooroplevering van de woning is het tijd voor de overdracht bij de notaris. Altijd weer een feestelijk moment! Onze makelaar zorgt ervoor dat alle documenten in orde zijn om te ondertekenen. Het enige wat u hoeft te doen is uw handtekening zetten op de akte van levering. Hiermee gaat het eigendom van de woning naar de koper en is uw woning officieel verkocht!

4

Kantoren

Met vier kantoren hebben wij een groot bereik in Zeeland.

395

Verkochte woningen

Sinds januari 2023 tot nu hebben onze makelaars 395 woningen succesvol verkocht.

1

Maand

Onze gemiddelde verkooptijd is 1 maand.

Klanten aan het woord

Benieuwd hoe klanten onze verkoopaanpak hebben ervaren?

Bekijk ervaringen

Stylingtips

Sneller uw woning verkopen met onze stylingtips

 

Een goede presentatie van uw woning zorgt voor een snellere verkoop. Onze fotografen geven u graag tips om uw woning aantrekkelijk te presenteren aan potentiële kopers!

Bekijk onze tips