Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Makelaar in Sint-Maartensdijk nodig?

Het dorp Sint-Maartensdijk, in de Zeeuwse volksmond ook wel ‘’Smerdiek’’ genoemd ligt op het eiland Tholen. Het dorp kent een actief verenigingsleven en hier wonen dan ook veel jonge gezinnen.

Zoekt u een makelaar in Sint-Maartensdijk om uw woning te verkopen of misschien wel te verhuren, of juist om een woning te kopen in Sint-Maartensdijk? Kies dan voor Neeskens Makelaars. Wij kennen, met meer dan 40 jaar ervaring op de woningmarkt, de Zeeuwse woningmarkt op ons duimpje. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een degelijk en een onderbouwd advies op maat.

Makelaardij in Sint-Maartensdijk

Ons team in Sint-Maartensdijk helpt u tijdens het hele traject bij de aankoop, verkoop en/of taxatie van uw woning. In Sint-Maartensdijk hebben wij verschillende makelaars.

  • In Sint-Maartensdijk hebben we uiteraard verkoopmakelaars. Zij helpen u bij het verkopen van uw woning. Wilt u niet verkopen, maar liever uw woning verhuren? Dan kunt u contact opnemen met onze verhuurmakelaars in Sint-Maartensdijk. Onze verhuurmakelaar helpt en bemiddelt bij het verhuren van uw woning. Hij denkt aan zaken, waar u zelf misschien nog niet over heeft nagedacht.
  • Ook hebben we aankoopmakelaars in Sint-Maartensdijk. Deze makelaar helpt bij het aankopen van een woning. Dit kan bijvoorbeeld al zijn als u net de zoektocht begint, of als u al iets verder bent in dit traject.
  • Onze gecertificeerde taxateur in Sint-Maartensdijk stelt voor u de marktwaarde van uw woning vast en legt dit netjes vast in een professioneel taxatierapport.

Het is goed voor u om te weten dat al onze taxateurs geregistreerd staan bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Makelaars van Neeskens Makelaars

Neeskens Makelaars is al 40 jaar actief op de Zeeuwse woningmarkt. In ruim 40 jaar tijd is ons makelaarskantoor uitgegroeid tot hét Zeeuwse makelaarskantoor anno nu en één van de grootste spelers op de Zeeuwse woningmarkt. Met vijf vestigingen door heel Zeeland hebben we een groot bereik en zijn we thuis in de hele provincie. Op het eiland Tholen zijn we gestart in Poortvliet en zijn we nu in het centrum van Tholen stad gevestigd.

Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning! Onze makelaar in Sint-Maartensdijk weet als geen ander wat uw woning waard is en hoe we uw woning zo goed mogelijk kunnen verkopen met het beste resultaat. We informeren u graag over de vraagprijs, mogelijke valkuilen, juridische processen en zorgen voor een onderscheidende en opvallende presentatie van uw woning.

Op zoek naar uw droomhuis in Sint-Maartensdijk? Onze aankoopmakelaar begeleidt u graag tijdens het gehele aankooptraject. Samen gaan wij met u u op zoek naar de juiste match. Van de eerste bezichtiging samen, naar het uitvoeren van de onderhandelingen tot en met de sleuteloverdracht en de juridische overdracht kunt u op ons vertrouwen! Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, een andere koopwoning, huurwoning of uw woning in Sint-Maartensdijk juist wilt verkopen.

Bent u van plan om in Sint-Maartensdijk te gaan verkopen, verhuren of aankopen? Dan komt één van onze makelaars in Sint-Maartensdijk graag met u in contact. Onze makelaar voorziet u van een persoonlijk advies bij het verkopen of aankopen van uw woning.

Waarom Neeskens Makelaars?

  • Snelle en succesvolle verkoop
  • Creatief, betrokken team met specialisten
  • Onderscheidende woningpresentaties
  • Groot netwerk
  • Korte lijntjes

Wilt u eerst de ervaringen van voorgaande klanten lezen? Bezoek dan onze pagina met reviews.

Contact met Neeskens!

Wilt u contact met ons personeel in Sint-Maartensdijk? Dat kan telefonisch, per mail, WhatsApp of kom gerust eens langs bij ons kantoor. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0166 72 89 00 of vul het contactformulier in op onze website. Ook zijn we bereikbaar via WhatsApp op het nummer +31 113 573 100.