Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Expertise

Uw bedrijfspand verkopen of verhuren?

Heeft uw plannen om uw bedrijfspand te verkopen of te verhuren? Dan wilt u natuurlijk een deskundig advies over de waarde van uw pand en de beste verkoop/verhuurstrategie. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. In dit eerste gesprek maken we kennis, delen we informatie vanuit onze expertise en kijken we samen met u naar de mogelijkheden. Ook geven we u advies over een opvallende presentatie en een actief promotieplan.

Vraag een adviesgesprek aan

Contact

Wat kunnen we voor u betekenen?

Zoek & Match

Een bedrijfspand kopen of huren

U bent op zoek naar een bedrijfspand in Zeeland? Wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste match. Of het nu gaat om een bedrijfshal, kantoorruimte, winkelpand, loods of beleggingspand. Bekijk hier ons actuele aanbod.

Staat het pand wat u zoekt op dit moment niet te koop? Maak uw wensen bij ons kenbaar en wij gaan actief voor u opzoek naar het juiste pand. We delen uw zoekopdracht binnen ons netwerk en gaan actief op zoek naar de juiste match. Benieuwd of dit voor u ook kan werken? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. De koffie staat klaar!

Meer over Neeskens
  • Groot netwerk zakelijke kopers en beleggers

  • Professioneel, gedreven en enthousiast team

  • Altijd dichtbij met 5 kantoren in Zeeland

  • Altijd welkom voor een bak koffie & advies

Aankoop

Aankoopbegeleiding

Als ondernemer bent u druk met ondernemen. Precies op het aller drukste moment komt u een pand tegen wat precies past bij uw plannen en wensen. Op dat moment is het van belang dat u een partner heeft die u volledig kan ontzorgen. Neeskens Bedrijfsmakelaars is die partner. Wij helpen u en nemen al het werk rondom de aanschaf van uw nieuwe pand uit handen. Zo kunt u bezig blijven met wat u het liefste doet; namelijk ondernemen. Ondertussen helpen wij u met de volgende stap naar een schitterend bedrijfspand. Hoe we dit doen? We leggen het graag uit tijdens een vrijblijvend aankoop- adviesgesprek.

Taxeren

Neeskens bedrijfsmakelaars is u graag van dienst bij het opmaken van een professioneel taxatierapport. Of het nu gaat om een aan/verkoopbeslissing, een waardering voor de fiscus, een financiering of een afwikkeling van een nalatenschap. We werken samen met gecertificeerde partners om tot een goede rapportage te komen. Vraag gerust een offerte aan voor een taxatierapport.

Vraag een offerte aan.

Neeskens Makelaars

Wie zijn wij

Neeskens bedrijfsmakelaars is onderdeel van de Neeskens Groep. Met 5 kantoren verspreid door Zeeland bedienen we al jaren de Zeeuwse woningmarkt. Echter merkten we de laatste jaren dat er meer behoefte kwam vanuit ons brede netwerk om onze klanten te ondersteunen bij de aan/verkoop en taxaties van bedrijfsmatig onroerend goed. Hoewel we dit al jaren deden als nevenactiviteit werd het mede door de groei van het bedrijf tijd voor de volgende stap; een volwaardige en professionele BOG-afdeling. Vanaf 2023 hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw label waarmee we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Ons team van vastgoedspecialisten staat vanaf nu ook voor u klaar voor al uw vragen rondom het aankopen, verkopen of taxeren van bedrijfspanden.