Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Expertise

Snelle, vakkundige woningtaxatie

Wilt u een woning laten taxeren? Bijvoorbeeld omdat u van plan bent om uw woning te verkopen? Of heeft u juist een woning op het oog en is uw bod geaccepteerd? Dan heeft u een taxatierapport nodig. Onze gecertificeerde taxateurs verzorgen graag een snelle, vakkundige taxatie van uw woning.

Meer weten?

Uw woning door ons laten taxeren?

Onze voordelen

Waarom Neeskens?

Neeskens Makelaars heeft zes gecertificeerde taxateurs in huis. Er is dus altijd snel een taxateur beschikbaar als u op korte termijn een woningtaxatie moet laten uitvoeren. Onze taxateurs hebben veel kennis van de woningmarkt. Hierdoor kunnen we een goede vergelijking maken met soortgelijke woningen. Op deze manier weet u écht wat uw woning waard is.

Meer over Neeskens
  • Snelle, vakkundige taxatie

  • Gecertificeerde taxateurs

  • Gratis waardebepaling

  • Veel kennis van de woningmarkt

6

Gecertificeerde taxateurs

Neeskens Makelaars heeft zes gecertificeerde taxateurs in huis.

3

Dagen

Binnen drie dagen na opname ontvangt u van ons een taxatierapport.

4

Kantoren

Met vier kantoren hebben wij een groot bereik in Zeeland

Onze aanpak

Een woning laten taxeren in Zeeland

Bij de aankoop of verkoop van een woning en het verhogen of oversluiten van uw hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Ook is het voor uzelf fijn om te weten wat een woning waard is. Een taxatierapport geeft u namelijk zekerheid over de waarde van uw (toekomstige) woning. Informeer gerust naar onze scherpe taxatietarieven!

Woningopname

Voor de taxatie van uw woning in Zeeland komt één van onze gecertificeerde taxateurs bij u langs voor een woningopname. Binnen drie dagen ontvangt u een taxatierapport dat voldoet aan alle wettelijke eisen. Het taxatierapport voorzien we onder andere van foto’s van de woning, bodemgegevens en kadastrale gegevens.

Betrouwbaar taxatierapport

Neeskens Makelaars is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dit houdt in dat al onze taxatierapporten voldoen aan de benodigde eisen die dit onafhankelijke validatie-instituut stelt. Onze taxateurs staan daarnaast ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Bij Neeskens Makelaars bent u dus verzekerd van een betrouwbaar en gevalideerd taxatierapport dat voldoet aan alle eisen.

Gratis waardebepaling of woningwaarde indicatie

Bent u zelf benieuwd naar de waarde van uw woning? Dan is een officiële woningtaxatie niet nodig. Hiervoor kunt u bij ons een gratis waardebepaling aanvragen. Eén van onze makelaars komt dan bij u langs om de woning te bekijken. Ook kunt u zelf een gratis woningwaarde indicatie opvragen via onze website. Op basis van uw adres, het type woning en vergelijkbare woningen uit de buurt krijgt u binnen twee minuten een woningwaarde indicatie in uw mailbox. Dit is slechts een indicatie van de waarde van uw woning. Uiteraard is het mogelijk om na een woningwaarde indicatie alsnog een afspraak te maken voor een waardebepaling van uw woning.