Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Zierikzee

Grachtweg 23

4301 KJ

0111 45 34 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@bijdevaatemakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Zoekt u een makelaar in Sint-Annaland?

Wonen in een levendig dorp, gelegen aan het water? Dan is Sint-Annaland een uitstekende keuze! Het dorp grenst aan de Oosterschelde en de Krabbenkreek met prachtige slikken en schorren. Er is een strandje en het is een mooie uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een fijne fietsroute. Met de dagelijkse voorzieningen in het dorp hoeft u nooit ver van huis voor uw dagelijkse boodschap.

Zoekt u een makelaar in Sint-Annaland om uw woning te verhuren, te verkopen, of juist om een woning te kopen in Stavenisse? Neem dan contact op met Neeskens Makelaars. Ook hebben wij veel ervaring opgebouwd met het verkopen van nieuwbouwprojecten in Sint-Annaland.

Makelaardij in Sint-Annaland

Ons team in Sint-Annaland helpt u tijdens het hele traject bij de aankoop, verkoop en/of taxatie van uw woning. Ook zijn wij u graag van dienst bij de verkoop van uw nieuwbouwproject. In Sint-Annaland kunnen wij verschillende diensten aanbieden.

Allereerst hebben we in Sint-Annaland verkoopmakelaars. Onze verkoopmakelaar helpt u bij het verkopen van uw woning. Het is ook mogelijk om in plaats van te verkopen ervoor te kiezen om uw woning te verhuren. Dan kunt u contact opnemen met onze verhuurmakelaars in Sint-Annaland. Onze verhuurmakelaar helpt en bemiddelt bij het verhuren van uw woning. Hij denkt aan zaken, waar u zelf misschien nog niet over heeft nagedacht.

Hulp nodig bij het aankooptraject? Onze aankoopmakelaar in Sint-Annaland helpt bij het aankopen van een woning. Dit kan bijvoorbeeld al zijn als u net de zoektocht begint, of als u al iets verder bent in dit traject.

Een nieuwbouwproject verkopen? Onze nieuwbouwspecialisten denken graag met u mee. Wij hebben een heel team van professionals in huis om dit geheel uit handen te nemen.

Onze gecertificeerde taxateur in Sint-Annaland stelt voor u de marktwaarde van uw woning vast en legt dit netjes vast in een professioneel taxatierapport.

Het is goed voor u om te weten dat al onze taxateurs geregistreerd staan bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Makelaars van Neeskens Makelaars

Met ons eerste kantoor op Yerseke zijn we inmiddels uitgebruid naar 5 kantoren, verdeeld over heel Zeeland. Neeskens Makelaars is al 40 jaar actief op de Zeeuwse woningmarkt. In ruim 40 jaar tijd is ons makelaarskantoor uitgegroeid tot hét Zeeuwse makelaarskantoor anno nu en één van de grootste spelers op de Zeeuwse woningmarkt. Met vijf vestigingen door heel Zeeland hebben we een groot bereik en zijn we thuis in de hele provincie. Op het eiland Tholen zijn we gestart in Poortvliet en zijn we nu in het centrum van Tholen stad gevestigd.

Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning! Onze makelaar in Sint-Annaland weet als geen ander wat uw woning waard is en hoe we uw woning zo goed mogelijk kunnen verkopen met het beste resultaat. We informeren u graag over de vraagprijs, mogelijke valkuilen, juridische processen en zorgen voor een onderscheidende en opvallende presentatie van uw woning.

Op zoek naar uw droomhuis in Sint-Annaland? Onze aankoopmakelaar begeleidt u graag tijdens het gehele aankooptraject. Samen gaan wij met u op zoek naar de juiste match. Van de eerste bezichtiging samen, naar het uitvoeren van de onderhandelingen tot en met de sleuteloverdracht en de juridische overdracht kunt u op ons vertrouwen! Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, een andere koopwoning, huurwoning of uw woning in Sint-Annaland juist wilt verkopen.
Een nieuwbouwproject in Sint-Annaland verkopen? Mede door recent verkochte projecten in Sint-Annaland kunnen wij u voorzien van een onderbouwd advies. Daarnaast kunnen wij u geheel ontzorgen van A tot Z bij de verkoop van het project.

Een woning kopen, verkopen, verhuren of laten taxeren in Sint-Annaland? Dan komt één van onze makelaars graag met u in contact. Onze makelaar voorziet u van een persoonlijk advies bij het verkopen of aankopen van uw woning.

Waarom Neeskens Makelaars?

  • Succesvolle verkoop
  • Creatief, betrokken team met specialisten
  • Onderscheidende woningpresentaties
  • Groot netwerk
  • Korte lijntjes

Bent u benieuwd hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren? Bezoek dan onze pagina met reviews.

Contact met Neeskens!

Wilt u contact met ons personeel in Sint-Annaland? Dat kan telefonisch, per mail, WhatsApp of kom gerust eens langs bij ons kantoor in Tholen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0166 72 89 00 of vul het contactformulier in op onze website. Ook zijn we bereikbaar via WhatsApp op het nummer +31 113 573 100.