Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Voorverkoop & Stille Verkoop
Uw droomhuis niet gevonden tussen ons actieve aanbod? Neem een kijkje bij ons aanbod in voorverkoop en stille verkoop. Hier vindt u woningen nog voordat ze gepubliceerd worden op Funda.  Onze woningen in de voorverkoop worden momenteel gereedgemaakt voor verkoop. Binnenkort verschijnen ze op Funda, maar u kunt nu alvast uw interesse kenbaar maken. Ga naar ”Aanbod Voorverkoop” om het woningaanbod te bekijken.

Wij hebben ook heel wat woningen te koop staan in de stille verkoop. Deze woningen komen niet op Funda en zijn dus niet voor een breed publiek zichtbaar. Benieuwd of één van deze woningen in de stille verkoop aansluit bij uw woonwensen? Ga naar ”Aanbod Stille Verkoop” en maak kennis met uw droomhuis!

 

Voorverkoop

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het klaarzetten van nieuw woningaanbod. De gegevens zijn nog niet compleet en beschikbaar, maar we geven alvast een voorproefje. Heeft u interesse in een woning in de voorverkoop? Laat het ons weten! Het bezichtigen van de woning is nog niet mogelijk, maar u bent er wel als een van de eersten bij. We noteren u als geïnteresseerde en nemen contact met u op zodra de woning gereed is voor een bezichtiging.

Aanbod Voorverkoop

Stille Verkoop

Wij hebben ook een heel aantal woningen in de stille verkoop staan. Deze woningen komen nog niet in de actieve verkoop, maar worden al wel door ons opgenomen. Staat er een woning tussen die aan uw woonwensen voldoet? Bel even naar ons kantoor, dan geven we u graag meer informatie. In overleg ontvangt u de brochure en kijken we of het mogelijk is om een bezichtiging in te plannen.

Aanbod Stille Verkoop

Mijn woning in de stille verkoop

Uw woning in de stille verkoop plaatsen is een goede strategie als u de verkoop van de woning niet aan de grote klok wilt hangen. Dit kan zijn vanwege privé- of juridische redenen, maar ook vanwege het aankopen van een nieuwbouwwoning of wanneer u al druk op zoek bent naar een andere woning.  In beide gevallen kan het even duren voordat u kunt verhuizen naar een nieuwe woning. Waarschijnlijk wilt u liever niet te vroeg uw eigen woning uit ‘moeten’, maar tegelijkertijd vindt u het ook spannend om de verkoop uit te stellen. Dan is het aanbieden van uw woning via de stille verkoop een ideale oplossing.

Net als bij een actieve verkoop wordt uw woning door onze makelaar geïnspecteerd en opgenomen.
De fotograaf maakt een mooie fotoreportage en plattegronden. Met de ontvangen gegevens wordt uw woningdossier opgesteld. Samen met de brochure vormt dit de basis voor de verkoop.

In overleg met u gaan wij alvast binnen ons eigen netwerk op zoek naar een geschikte koper. Middels ons uitgebreide zoek- en matchsysteem gaan wij binnen onze woningzoekers op zoek naar een geschikte koper voor uw woning. Dit doen wij zonder het aan de grote klok te hangen. Meldt zich een geïnteresseerde dan overleggen wij met u over de mogelijkheden tot bezichtigen en over de verwachte oplevertermijn.

Uw woning wordt niet online gepresenteerd en wordt ook niet in advertenties vertoond. De brochure wordt enkel aan geïnteresseerden overhandigd als naslagwerk.

Actieve verkoop
Indien de stille verkoop niet het gewenste effect heeft, kunnen wij middels de verzamelde gegevens gemakkelijk overschakelen naar de actieve verkoop. Wij zullen uw woning dan via verschillende manieren aan een breder publiek presenteren op zoek naar de geschikte koper voor uw woning.

Meer weten over stille verkoop? Neem contact met ons op.