Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Zierikzee

Grachtweg 23

4301 KJ

0111 45 34 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@bijdevaatemakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Bent u op zoek naar een makelaar in Oud-Vossemeer?

​​​​​​​Als u wilt wonen in een charmant en pittoresk dorp, dan is Oud-Vossemeer een uitstekende keuze! Het dorp maakte vroeger deel uit van Oud- en Nieuw-Vossemeer. Tegenwoordig zijn dit twee verschillende dorpen, dat gescheiden wordt door het Schelde-Rijnkanaal. Oud-Vossemeer ligt in Zeeland en Nieuw-Vossemeer in Brabant.

Als u op zoek bent naar een makelaar in Oud-Vossemeer om uw woning te verhuren, verkopen of juist om een woning te kopen in Oud-Vossemeer, neem dan contact op met Neeskens Makelaars.

Makelaardij in Oud-Vossemeer

Ons team staat klaar in Oud-Vossemeer om u te assisteren gedurende het gehele proces van aankoop, verkoop en/of taxatie van uw woning. We zijn ook beschikbaar om u van dienst te zijn bij de verkoop van uw nieuwbouwproject. In Oud-Vossemeer bieden we diverse diensten aan.

Allereerst hebben we verkoopmakelaars in Oud-Vossemeer. Onze verkoopmakelaar staat klaar om u te helpen bij de verkoop van uw woning. Als alternatief kunt u er ook voor kiezen om uw woning te verhuren. In dat geval kunt u contact opnemen met onze verhuurmakelaars in Oud-Vossemeer. Zij helpen en bemiddelen bij het verhuren van uw woning en denken aan zaken waar u mogelijk nog niet aan heeft gedacht.

Heeft u hulp nodig bij het aankooptraject? Onze aankoopmakelaar in Oud-Vossemeer staat voor u klaar om u te begeleiden bij het kopen van een woning. Of u nu net begint met uw zoektocht of al verder gevorderd bent, wij zijn er om u te ondersteunen.

Onze gecertificeerde taxateur in Oud-Vossemeer bepaalt de marktwaarde van uw woning en legt dit professioneel vast in een taxatierapport. Het is goed om te weten dat al onze taxateurs geregistreerd staan bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Makelaars van Neeskens Makelaars

Met ons eerste kantoor in Yerseke zijn we inmiddels uitgebreid naar 5 kantoren verspreid over heel Zeeland. Neeskens Makelaars is al 40 jaar actief op de Zeeuwse woningmarkt en in die tijd zijn we uitgegroeid tot het vooraanstaande makelaarskantoor in Zeeland en een van de belangrijkste spelers op de Zeeuwse woningmarkt. Met vijf vestigingen door heel Zeeland hebben we een groot bereik en zijn we bekend in de hele provincie. Op het eiland Tholen zijn we gestart in Poortvliet en momenteel zijn we gevestigd in het centrum van Tholen stad.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning! Onze makelaar in Oud-Vossemeer heeft een uitgebreide kennis van de waarde van uw woning en hoe we deze optimaal kunnen verkopen met het beste resultaat. We informeren u graag over de vraagprijs, mogelijke valkuilen, juridische processen en zorgen voor een unieke en opvallende presentatie van uw woning.

Op zoek naar uw droomhuis in Oud-Vossemeer? Onze aankoopmakelaar begeleidt u graag gedurende het hele aankooptraject. Samen zoeken we naar de perfecte match. Van de eerste bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht en juridische afhandeling kunt u op ons vertrouwen! Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, een andere koopwoning, een huurwoning of juist uw woning in Oud-Vossemeer wilt verkopen.

Wilt u een nieuwbouwproject in Oud-Vossemeer verkopen? Dankzij onze recente verkochte projecten in Oud-Vossemeer kunnen wij u voorzien van een goed onderbouwd advies. Daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen bij de verkoop van het project.

Of u nu een woning wilt kopen, verkopen, verhuren of laten taxeren in Oud-Vossemeer, een van onze makelaars staat graag voor u klaar. Onze makelaar biedt u persoonlijk advies bij de verkoop of aankoop van uw woning.

Waarom Neeskens Makelaars?

  • Succesvolle verkoop
  • Een creatief en betrokken team met specialisten
  • Unieke presentatie van woningen
  • Groot netwerk
  • Korte communicatielijnen
  • Eigen fotografie
  • Professionele presentaties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bezoek dan onze reviewpagina.

Contact met Neeskens!

Wilt u contact opnemen met ons team in Oud-Vossemeer? U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, WhatsApp of kom gerust langs bij ons kantoor in Tholen. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0166 72 89 00 of vul het contactformulier in op onze website. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp op het nummer +31 113 573 100.