Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Zierikzee

Grachtweg 23

4301 KJ

0111 45 34 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@bijdevaatemakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Makelaar in Stavenisse nodig?

Voor wie van rust en watersport houdt, is Stavenisse een uitstekende uitvalsbasis om te wonen en te recreëren. Het is een klein dorp en ligt op de kop van het eiland Tholen. Vanuit de haven vaart u zo de Oosterschelde op.

Zoekt u een makelaar in Stavenisse om uw woning te verhuren, te verkopen, of juist om een woning te kopen in Stavenisse? Neem dan contact op met Neeskens Makelaars. Met meer dan 40 jaar ervaring op de woningmarkt, kennen wij de markt op Tholen heel goed. Door onze kennis kunnen wij u voorzien van een onderbouwd en persoonlijk advies.

Makelaardij in Stavenisse

Ons team in Stavenisse helpt u tijdens het hele traject bij de aankoop, verkoop en/of taxatie van uw woning. In Stavenisse kunnen wij verschillende diensten aanbieden.

Allereerst hebben we in Stavenisse verkoopmakelaars. Onze verkoopmakelaar helpt u bij het verkopen van uw woning. Het is ook mogelijk om in plaats van te verkopen ervoor te kiezen om uw woning te verhuren. Dan kunt u contact opnemen met onze verhuurmakelaars in Stavenisse. Onze verhuurmakelaar helpt en bemiddelt bij het verhuren van uw woning. Hij denkt aan zaken, waar u zelf misschien nog niet over heeft nagedacht.

Hulp nodig bij het aankooptraject? Onze aankoopmakelaar in Stavenisse helpt bij het aankopen van een woning. Dit kan bijvoorbeeld al zijn als u net de zoektocht begint, of als u al iets verder bent in dit traject.

Onze NRVT gecertificeerde taxateur in Stavenisse stelt voor u de marktwaarde van uw woning vast en legt dit netjes vast in een professioneel taxatierapport.

Het is goed voor u om te weten dat al onze taxateurs geregistreerd staan bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Makelaars van Neeskens Makelaars

Met ons eerste kantoor op Yerseke zijn we inmiddels uitgebruid naar 5 kantoren, verdeeld over heel Zeeland. Neeskens Makelaars is al 40 jaar actief op de Zeeuwse woningmarkt. In ruim 40 jaar tijd is ons makelaarskantoor uitgegroeid tot hét Zeeuwse makelaarskantoor anno nu en één van de grootste spelers op de Zeeuwse woningmarkt. Met vijf vestigingen door heel Zeeland hebben we een groot bereik en zijn we thuis in de hele provincie. Op het eiland Tholen zijn we gestart in Poortvliet en zijn we nu in het centrum van Tholen stad gevestigd.

Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning! Onze makelaar in Stavenisse weet als geen ander wat uw woning waard is en hoe we uw woning zo goed mogelijk kunnen verkopen met het beste resultaat. We informeren u graag over de vraagprijs, mogelijke valkuilen, juridische processen en zorgen voor een onderscheidende en opvallende presentatie van uw woning.

Op zoek naar uw droomhuis in Stavenisse? Onze aankoopmakelaar begeleidt u graag tijdens het gehele aankooptraject. Samen gaan wij met u u op zoek naar de juiste match. Van de eerste bezichtiging samen, naar het uitvoeren van de onderhandelingen tot en met de sleuteloverdracht en de juridische overdracht kunt u op ons vertrouwen! Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, een andere koopwoning, huurwoning of uw woning in Stavenisse juist wilt verkopen.

Een woning kopen, verkopen, verhuren of laten taxeren in Stavenisse? Dan komt één van onze makelaars in Stavenisse graag met u in contact. Onze makelaar voorziet u van een persoonlijk advies bij het verkopen of aankopen van uw woning.

Waarom Neeskens Makelaars?

  • Succesvolle verkoop
  • Creatief, betrokken team met specialisten
  • Onderscheidende woningpresentaties
  • Groot netwerk
  • Korte lijntjes

Bent u benieuwd hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren? Bezoek dan onze pagina met reviews.

Contact met Neeskens!

Wilt u contact met ons personeel in Stavenisse? Dat kan telefonisch, per mail, WhatsApp of kom gerust eens langs bij ons kantoor.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0166 72 89 00 of vul het contactformulier in op onze website. Ook zijn we bereikbaar via WhatsApp op het nummer +31 113 573 100.