Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Op zoek naar een makelaar in Poortvliet?

Wanneer u over de N286 rijdt, vanuit de stad Tholen, is het eerste dorp wat u tegenkomt Poortvliet. Uniek is de ligging, want het dorp ligt in de grootste polder van het eiland Tholen, namelijk tussen Tholen stad en het dorp Scherpenisse. Het ringdorp is een mooi startpunt voor schitterende wandelroutes, maar ook voor het uitzoeken van uw meubels kunt u in het dorp terecht bij een grote woonwinkel.

Zoekt u een makelaar in Poortvliet, om uw woning te verkopen of verhuren, of juist om een woning te kopen in Poortvliet? Dan bent u bij Neeskens Makelaars aan het goede adres! Wij kennen, met meer dan 40 jaar ervaring op de woningmarkt, de Zeeuwse woningmarkt op ons duimpje. Hierdoor kunnen wij u voorzien van het beste resultaat!

Makelaardij in Poortvliet

Onze makelaars in Poortvliet ontzorgen u bij de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. We hebben verschillende soorten makelaars in Poortvliet.

  • Allereerst hebben we verkoopmakelaars in Poortvliet. Deze helpen u bij het verkopen van uw woning. Wilt u liever uw woning verhuren, dan kunt u terecht bij onze verhuurmakelaars in Poortvliet. Deze makelaars adviseren en bemiddelen u bij het verhuren van uw woning, studio of kamer.
  • Dan hebben we aankoopmakelaars in Poortvliet. Deze makelaar helpt bij het aankopen van een woning.
  • Onze gecertificeerde taxateur in Poortvliet stelt voor u de marktwaarde van uw woning vast. Onze taxateurs staan geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Makelaars van Neeskens Makelaars

Neeskens Makelaars is al 40 jaar actief op de Zeeuwse woningmarkt. In 40 jaar tijd is ons makelaarskantoor uitgegroeid tot hét Zeeuwse makelaarskantoor anno nu en één van de grootste spelers op de Zeeuwse woningmarkt. Neeskens heeft, met vijf vestigingen door heel Zeeland, een groot bereik en is thuis in de hele provincie.

Bij Neeskens Makelaars bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning! Onze makelaars in Poortvliet weten als geen ander wat uw woning waard is en hoe we uw woning zo goed mogelijk kunnen verkopen met het beste resultaat. We adviseren u graag over de vraagprijs en zorgen voor een onderscheidende en opvallende presentatie van uw woning.

Op zoek naar een woning in Poortvliet? Ook dan begeleidt onze aankoopmakelaar u graag tijdens het gehele aankooptraject. We gaan samen met u op zoek naar de juiste match. Van de eerste bezichtiging en onderhandelingen tot en met de sleuteloverdracht kunt u op ons vertrouwen! Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, een andere koopwoning, huurwoning of uw woning in Poortvliet juist wilt verkopen.

Wilt u een woning in Poortvliet verkopen, verhuren of aankopen? Dan komt één van onze makelaars in Poortvliet graag met u in contact om u te adviseren bij het verkopen, aankopen of laten taxeren van een woning.

Waarom Neeskens Makelaars?

  • Snelle en succesvolle verkoop
  • Creatief, betrokken team met specialisten
  • Onderscheidende woningpresentaties
  • Korte lijntjes

Wilt u eerst de ervaringen van voorgaande klanten lezen? Bezoek dan onze pagina met klantbeoordelingen.

Contact met Neeskens!

Bent u op zoek naar een makelaar in Poortvliet? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0166 72 89 00 of vul het contactformulier in op onze website.