Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Expertise

Woning kopen met een aankoopmakelaar

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Of heeft u al een woning op het oog? Een woning kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Goed voorbereid te werk gaan is dan ook een goede eerste stap. Een woning kopen met een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat uw kansen groter worden in de huidige markt. Wij begeleiden u graag tijdens het gehele aankooptraject. Van de eerste bezichtiging en onderhandelingen tot en met de sleuteloverdracht kunt u op ons rekenen!

Meer weten?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Onze voordelen

Waarom Neeskens?

Neeskens Makelaars is al 40 jaar actief op de Zeeuwse woningmarkt. We kennen het woningaanbod in Zeeland door en door. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander wat de huizen op de woningmarkt waard zijn. We zorgen ervoor dat u weet wat u koopt, voor een eerlijke verkoopprijs!

Meer over Neeskens
  • Onafhankelijk woningadvies

  • Professioneel onderhandelen

  • Snel schakelen met een goed bod

  • Volledig ontzorgen tijdens het aankooptraject

Aankoopsuccesplan

Succesvol kopen met een goed doordacht aankoopplan.

Wensen in kaart brengen

Bent u benieuwd wat Neeskens Makelaars als aankoopmakelaar voor u kan betekenen? In een oriënterend gesprek brengen we al uw wensen in kaart. We bespreken niet alleen uw woonwensen, ook over de financiële mogelijkheden kunnen wij u informeren. Neeskens Makelaars werkt samen met intermediair ’t Zeeuwse Hypotheek Huys en verwijst u graag door.

Op zoek naar uw droomhuis

Heeft u nog geen woning op het oog? Onze aankoopmakelaar gaat graag samen met u op zoek naar uw droomhuis. Naast de woningen en nieuwbouwprojecten die wij zelf in ons aanbod hebben, kennen wij het woningaanbod in Zeeland door en door. De aankoopmakelaar zoekt via alle mogelijke kanalen naar een woning die voldoet aan uw woonwensen.

Bezichtigingen begeleiden

Zodra u een geschikte woning hebt gevonden, bezichtigen wij samen met u de woning. Vaak bent u zelf al snel verliefd op een woning wanneer het voldoet aan al uw wensen en eisen. Hierdoor kunt u eventuele minpunten of gebreken sneller over het hoofd zien. Dit terwijl deze punten juist erg belangrijk zijn in de onderhandeling. Met een aankoopmakelaar aan uw zijde weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet tijdens de bezichtiging.

Woningadvies

Na de bezichtiging hebben we een goed beeld van de woning. Op basis hiervan geven we een gedegen advies over onder andere de waarde en bouwtechnische staat van de woning. Hierdoor weet u precies wat u koopt, nog voordat u start met onderhandelen.

Professioneel onderhandelen

Wanneer u er zeker van bent dat u uw droomhuis hebt gevonden, bent u al snel emotioneel betrokken. Onderhandelen is dan vaak erg lastig. Met onze kennis van de woningmarkt weten wij precies wat de woning waard is. Onze aankoopmakelaar blijft altijd objectief en doet er alles aan om uw droomhuis te bemachtigen voor de scherpste prijs.

Koopovereenkomst controleren

Het bod is geaccepteerd! De verkopend makelaar stelt een koopovereenkomst met de bijbehorende stukken op. Wij controleren alle documenten tot in de puntjes en nemen dit met u door. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

De juiste hypotheek

Neeskens Makelaars werkt intensief samen met intermediair ’t Zeeuws Hypotheek Huys. Binnen 48 uur kunnen we voor u een hypotheekgesprek regelen. We volgen het gehele hypotheektraject nauwgezet en sturen bij waar nodig.

Vooroplevering van de woning

Voordat de overdracht van de woning bij de notaris plaatsvindt, inspecteren we nogmaals de woning. Samen met u en de verkopende partij. We noteren de meterstanden en controleren of de woning is achtergelaten zoals is afgesproken in de koopovereenkomst.

Ondertekening bij notaris

De laatste stap van het aankooptraject is het ondertekenen van de koopakte bij de notaris! Altijd weer een feestelijk moment. Uw aankoopmakelaar is hierbij ook aanwezig om alle documenten samen met u te controleren.

Klanten aan het woord

Benieuwd hoe klanten onze aankoopbegeleiding hebben ervaren?

Bekijk ervaringen