Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Bent u op zoek naar een makelaar in Sint-Philipsland?

Als u wilt wonen in een gezellig dorp aan het water, dan is Sint-Philipsland een uitstekende keuze! Dit dorp grenst aan de Krabbenkreek met prachtige slikken en schorren. Het dorp is dan ook een ideale uitvalsbasis voor heerlijke fietsroutes. Bovendien vindt u alle dagelijkse voorzieningen in het dorp, zodat u nooit ver hoeft te gaan voor uw boodschappen.

Als u op zoek bent naar een makelaar in Sint-Philipsland om uw woning te verhuren, verkopen of juist om een woning te kopen in Sint-Philipsland, neem dan contact op met Neeskens Makelaars. We hebben ook veel ervaring met het verkopen van nieuwbouwprojecten in Sint-Philipsland.

Makelaardij in Sint-Philipsland

In Sint-Philipsland staat ons team klaar om u te helpen bij het hele proces van aankoop, verkoop en/of taxatie van uw woning. We zijn ook beschikbaar om u van dienst te zijn bij de verkoop van uw nieuwbouwproject. In Sint-Philipsland bieden we diverse diensten aan.

Om te beginnen hebben we verkoopmakelaars in Sint-Philipsland. Onze verkoopmakelaar staat klaar om u te helpen bij de verkoop van uw woning. Als alternatief kunt u er ook voor kiezen om uw woning te verhuren. In dat geval kunt u contact opnemen met onze verhuurmakelaars in Sint-Philipsland. Zij helpen en bemiddelen bij het verhuren van uw woning en denken aan zaken waar u misschien nog niet aan heeft gedacht.

Heeft u hulp nodig bij het aankooptraject? Onze aankoopmakelaar in Sint-Philipsland staat voor u klaar om u te begeleiden bij het aankopen van een woning. Of u nu net begint met uw zoektocht of al verder gevorderd bent, wij zijn er om u te ondersteunen.

Wilt u een nieuwbouwproject verkopen? Onze nieuwbouwspecialisten denken graag met u mee. We hebben een team van professionals dat klaarstaat om u volledig te ontzorgen. U kunt erop vertrouwen dat wij het project van A tot Z voor u regelen.

Onze gecertificeerde taxateur in Sint-Philipsland bepaalt de marktwaarde van uw woning en legt dit professioneel vast in een taxatierapport. Het is goed om te weten dat al onze taxateurs geregistreerd staan bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Makelaars van Neeskens Makelaars

Met ons eerste kantoor in Yerseke zijn we inmiddels uitgebreid naar 5 kantoren verspreid over heel Zeeland. Neeskens Makelaars is al 40 jaar actief op de Zeeuwse woningmarkt en in die tijd zijn we uitgegroeid tot hét Zeeuwse makelaarskantoor van nu en een van de grootste spelers op de Zeeuwse woningmarkt. Met vijf vestigingen in heel Zeeland hebben we een groot bereik en zijn we thuis in de hele provincie. Op het eiland Tholen zijn we begonnen in Poortvliet en zijn we nu gevestigd in het centrum van Tholen stad.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning! Onze makelaar in Sint-Philipsland weet als geen ander wat uw woning waard is en hoe we deze optimaal kunnen verkopen met het beste resultaat. We informeren u graag over de vraagprijs, potentiële valkuilen, juridische processen en zorgen voor een unieke en opvallende presentatie van uw woning.

Op zoek naar uw droomhuis in Sint-Philipsland? Onze aankoopmakelaar begeleidt u graag gedurende het hele aankooptraject. Samen zoeken we naar de perfecte match. Van de eerste bezichtiging tot en met de sleuteloverdracht en juridische afhandeling kunt u op ons vertrouwen! Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, een andere koopwoning, een huurwoning of juist uw woning in Sint-Philipsland wilt verkopen.

Wilt u een nieuwbouwproject in Sint-Philipsland verkopen? Dankzij recent verkochte projecten in Sint-Philipsland kunnen wij u voorzien van een goed onderbouwd advies. Daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen bij de verkoop van het project.

Of u nu een woning wilt kopen, verkopen, verhuren of laten taxeren in Sint-Philipsland, een van onze makelaars staat graag voor u klaar. Onze makelaar biedt u persoonlijk advies bij de verkoop of aankoop van uw woning.

Waarom Neeskens Makelaars?

  • Succesvolle verkoop
  • Creatief en betrokken team met specialisten
  • Unieke woningpresentaties
  • Groot netwerk
  • Korte communicatielijnen
  • Eigen fotografie
  • Professionele presentaties

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bezoek dan onze pagina met reviews.

Contact met Neeskens!

Wilt u contact opnemen met ons team in Sint-Philipsland? U kunt ons telefonisch, per e-mail, via WhatsApp bereiken of kom gerust langs bij ons kantoor in Tholen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer  0166 72 89 00 of vul het contactformulier in op onze website. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp op het nummer +31 113 573 100.