Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Kruiningen – Parkkavel 8 ong

€ 494.000,- v.o.n.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een royale kavel waar uw woonwensen geheel uitgevoerd kunnen worden? Wij mogen u nu deze unieke optie aanbieden aan de rand van de Veerhaven in Kruiningen. Hier heeft u nu de mogelijkheid uw droomwoning naar eigen smaak te bouwen! In grote mate krijgt u hier de vrijheid wat betreft bouwstijl en materiaalkeuze.

Prijs:
€ 494.000,- VON Prijs is incl. BTW en de akte van levering via de Zeeuwse Alliantie.

Toekomstige bebouwing
Algemeen
Het gebied is welstandsvrij. Wel dient de bebouwing qua massa en architectonische uitstralingen in samenhang en passend te zijn met haar omgeving. In het inspiratiekader als bijlage bijbehorend aan de koperstukken worden een aantal referentie kaders getoond. Voor nadere specificaties met betrekking tot de te realiseren opstallen verwijzen wij naar het vigerend bestemmingsplan. Bouwplannen dienen door koper zelf bij de gemeente te worden aangeboden (omgevingsvergunning).

Riolering
De vuilwater rioleringen worden uitgevoerd in PVC of gelijkwaardig materiaal. Er wordt een gescheiden rioleringssysteem toegepast met voldoende diameter vanaf het hoofdrioolsysteem tot maximaal één meter op de kavel en afgewerkt met een ontstoppingsstuk. Op het kavel is overigens geen drainage of anderszins hemelwaterafvoer voorzien, koper dient voor eigen rekening te voorzien in oppervlakkige afwatering/infiltratie.

Nutsaansluitingen
De aanleg van nutsaansluitingen dient door koper zelf, voor eigen rekening, te worden aangevraagd bij het nutsbedrijf.

Ligging van het kavel
De kavels worden ingedeeld overeenkomstig de bijbehorende verkooptekeningen.
De kavels hebben binnen de perceelgrenzen een groenstrook van 5 meter breed, die kavel en omliggend openbaar gebied van elkaar scheidt. De groenstrook wordt aangeplant met bosplantsoen, op de groenstrook rust een instandhoudingsplicht. Eventuele erfafscheidingen in deze zone is enkel toegestaan wanneer deze 1 meter vanuit de kavelgrens op het eigendom wordt geplaatst en deze een maximale hoogte heeft van 2 meter gemeten vanaf het maaiveld.

Aanleg hoogtes en peil
De definitieve peilmaten dienen nog in overleg met de Gemeente te worden bepaald.

Grondwerkzaamheden / Grondbalans
Door ondernemer wordt geen nadere grondwerkzaamheden uitgevoerd anders dan nodig is voor de aanleg en realisatie van het te leveren kavel. Het kavel wordt vlak of aflopend naar de randen zonder ingesloten laagten, met hoogteverschillen over korte afstand van maximaal 10 cm aangelegd en ingezaaid met gras. Eventueel bij de bouw of anderszins door de koper uit te voeren werkzaamheden (uitkomende grond) dient door koper voor eigen rekening te worden verwerkt of afgevoerd.

4. Ontsluiting / inrit
De kavel vind aansluiting op de Concordia. Inritten worden aangelegd met een fundering van menggranulaat en afgewerkt met bestrating van betonnen klinkerformaat. In overleg met koper kan er worden afgezien van deze eindafwerking, dit geeft koper echter geen recht tot aanpassing van de koop-/aanneemsom of andere vergoedingen / verrekeningen.

Kruiningen
Het dorp Kruiningen is een levendig dorp. Het is voorzien van meerdere supermarkten, kerken, er is een basisschool, huisartsenpraktijk, sportvereniging en er is een goede openbaar vervoer verbinding. Daarnaast kent het dorp een gunstige ligging in Zeeland en is het slechts op 10 minuten van de winkelstad Goes gesitueerd, maar ook Antwerpen, Zuid-Holland en Noord-Brabant zijn eenvoudig aan te rijden. Zo is bijvoorbeeld Breda bereikbaar binnen 40 minuten autominuten en in 30 minuten bent u al in het buitenland (Antwerpen). Voor wie werkt in Europoort of even de leuke stad Rotterdam wil bezoeken bent u circa 50 minuten in de auto onderweg.
Werk en een leuke invulling van vrije tijd liggen daarmee altijd dichtbij. En dat vanuit een woonwijk met weidse uitzichten, een eigen stek en tijd voor jezelf. Alle voordelen van een karakteristiek dorp in Zeeland met grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Veerhaven
Het kavel is gelegen in de nieuwe en kindvriendelijke wijk ''Veerhaven'' te Kruiningen. Deze wijk ligt direct achter de zeedijk. Schepen varen vlak onder de kust voorbij op weg naar Antwerpen of het Kanaal door Zuid-Beveland. Altijd een ander uitzicht en altijd veranderende luchten boven de polders en akkers waar de wijk aan grenst. Volop ruimte voor kinderen om te spelen en te stampen in regenplassen, alle tijd om te wandelen over de boulevard met de wind in je haren. Een heerlijke plek om thuis te komen.

Haal meer uit deze woning!

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 494.000,- v.o.n.
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar

Bouw

Object
Bouwgrond
Soort woning
Bouwvorm
Niet van toepassing

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
0 m3
Perceel
3.846 m2

Indeling

Aantal woonlagen
0 woonlagen

Energie

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin
Achtertuin
(0 meter diep en 0 meter breed)

Henri Butijn

Neeskens Makelaars

Vraag een bezichtiging aan

Kaart