Uitgelicht

Hertenweg 49, Nieuwdorp

Soms voelt een woning direct goed. Neem de woning aan Hertenweg 49 in Nieuwdorp. Wie daar binnenstapt, ervaart gelijk een gevoel van rust en ruimte. Dat is fijn thuiskomen! Dat behaaglijke gevoel van thuis is geen toeval. Integendeel, in samenspraak met architect Sjaak Goud uit Yerseke is over alles minutieus nagedacht; de routing, de sfeer, de inrichting en het comfort. Dat voel je; alles aan deze woning klopt.

Wat deze woning bijzonder maakt, is dat je vanaf het moment van binnentreden een weldadige rust ervaart. Vanuit de ruime, hoge hal kijk je door de glazen deuren helemaal door de woonkamer tot achterin de keuken. In woonkamer zorgt een uitgekiend verlichtingsplan voor sfeer. De royale bank bij de gashaard nodigt uit om de drukke werkdag achter je te laten. Dit is ontspannen in je eigen huis! Wie liever de keuken induikt, ontdekt daar een zee van ruimte. De 3 meter lange eettafel kijkt niet op van een gast meer of minder. Wat een gezellige avonden beleef je hier, met kinderen, familie of een grote groep vrienden. De eettafel loopt naadloos over in de vloer. Dat geldt ook voor het ruime kook- en spoeleiland met onder andere een wijnkoelkast. Zit je liever buiten? Alle ruimte! Via de schuifdeur in de glazen pui stap je zo het royale terras op. Daar kijk je vanuit je tuin op het dorpsbos. Geen inkijk en zoveel groen, dat voelt als een verademing.

Op de verdieping zijn 3 kinderkamers, een logeerkamer een badkamer die in een luxe hotel niet zou misstaan.  Door het complete woonprogramma op de begane grond hoef je je geen zorgen te maken over later. Wat een geluk, je kunt hier nog jarenlang zorgeloos wonen.

Maximaal wooncomfort en 0 op de meter

Belangrijkste kenmerken van deze woning

 • Nul op de meter woning
  De laatste energierekening bedroeg min (!) 57 euro.
 • Levensloopbestending
  Volledig woonprogramma op de begane grond (slaapkamer, badkamer, dressing)
 • Optimaal wooncomfort
  Met onder andere vloerverwarming en airconditioning
 • Rust en ruimte
  Veel groen en toch vlakbij de belangrijkste uitvalswegen
 • Volledig instapklaar
  Veel vaste kasten en meubelstukken; alles perfect op elkaar afgestemd

Bekijk hier alle informatie over deze woning en maak een afspraak voor een bezichtiging.