Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Amundsenweg 23

4462 GP

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Verkooplocatie Colijnsplaat

Voorstraat 62

4486 AL

0113 23 19 34

Open op afspraak

noordbeveland@neeskens.com

Verkooplocatie Krabbendijke

Dorpsstraat 48

4413 BM

0113 57 31 00

Open op afspraak

krabbendijke@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Goes – Residence ‘t Gasthuis – Fase 1

€ 349.900,- tot € 534.900,-

Omschrijving

Op een echte Goese toplocatie biedt Neeskens Makelaars u deze schitterende nieuwbouwappartementen te koop aan.

Ligging
De gezellige ligging midden in het centrum van Goes is uniek! Alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen- als ook een gevarieerd horeca aanbod, de Grote Markt, zorgvoorzieningen, stadspark De Veste, de stadshaven en het NS station liggen letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Fase 1 | 18 koopappartementen
De eerste fase van Residence ‘t Gasthuis bestaat in totaal uit 18 koopappartementen. Dankzij de diversiteit in afmetingen, uitzicht, prijs en indeling, zit er altijd wel een appartement naar uw wensen bij.

Kwaliteit
Wat alle appartementen met elkaar gemeen hebben, is het hoge kwaliteitsniveau van de gebruikte materialen.
U ziet het bijvoorbeeld terug aan de mooie eigentijdse keukens en het A-merk sanitair. Het geeft een luxe uitstraling aan uw interieur. Ook de glazen balkonwanden en ramen tot aan de vloer komen bij ieder appartement terug en zijn een bewuste kwaliteitskeuze. Ze zorgen niet alleen voor een optimale lichtinval, maar natuurlijk ook voor maximaal uitzicht.

Keuzevrijheid
Naast overeenkomsten zijn er ook een hoop verschillen. Dat biedt u veel keuze in bijvoorbeeld leefruimte, ligging, buitenruimte en budget. U kiest zelf het appartement dat bij uw wensen past. In ieder appartement zijn er ook nog aanpassingen mogelijk. Vanzelfsprekend in de inrichting, zoals de keuze van de keuken, badkamer, vloer en wandafwerking maar ook in de indeling. Wilt u bijvoorbeeld liever een walk-in-closet in plaats van een tweede slaapkamer, dan kan dat.
We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Parkeren
Residence ‘t Gasthuis is makkelijk te bereiken. Zowel te voet, als met de fiets, de auto en niet te vergeten het openbaar vervoer. Met een bushalte voor de deur is het snel en eenvoudig reizen naar het station dat zich net ten zuiden van het stadscentrum bevindt. Bij ieder appartement is een berging inbegrepen. Handig voor de stalling van fietsen bijvoorbeeld.
Voor de auto’s is op eigen terrein een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen voorzien.

Heerlijk wonen
Welk appartement van Residence ‘t Gasthuis u ook kiest, u bent verzekerd van een heerlijke plek om te wonen.
Niet alleen dankzij de centrale ligging, het uitzicht en de fijne binnen- en buitenruimten, maar zeker ook dankzij het wooncomfort.

Duurzaam comfort
Wonen in Residence ‘t Gasthuis is genieten van comfort en gemak in een duurzame omgeving.
De appartementen van Residence ‘t Gasthuis zijn zo ontworpen dat een zeer gebruiksvriendelijke plattegrond is ontstaan.
De brede deuren garanderen een goede toegankelijkheid. De appartementen worden gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. Het is een prettig idee om het milieu op deze manier een handje te helpen. Maar dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van uw woongenot.

Verwarming én koeling
Een innovatief, gasloos klimaatsysteem zorgt voor optimaal comfort. Het betreft een unieke warmtepomp, die naast de verwarming van uw appartement ook voor verkoeling zorgt. Zo geniet u dus zowel in de koude winter als in de warme zomer van een prettig binnenklimaat.

Isolatie
Dat fijne klimaat wordt versterkt door een optimale isolatie van Residence ‘t Gasthuis. Het dak, de buitenmuren en vloeren, alles is voorzien van een ruime laag isolatie. Het zorgt ervoor dat u de temperatuur in uw appartement goed kunt regelen én dat u hier zo min mogelijk energie voor nodig heeft. Goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee.

Een bijkomend en zeker niet minder belangrijk voordeel van de hoogwaardige isolatie, is de geluidsdemping.
Zo woont u in het bruisende centrum Goes, maar geniet u binnen van alle rust.

Zonnepanelen
Op het dak van Residence ‘t Gasthuis zijn zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor voldoende elektriciteit voor alle gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw, zoals de gangen en de lift. Dit heeft zonder meer een gunstig effect op uw servicekosten.

Comfort en gemak
Alle duurzame toepassingen zijn er op voorzien dat het u aan comfort en gemak niet ontbreekt. Hierin zijn nog meer bewuste keuzes gemaakt, zoals de makkelijk bedienbare kiepkantelramen en deuren. Aan alles is gedacht om u een heerlijke, comfortabele leefomgeving te bieden.

Keukens en sanitair
Het gebruik van kwaliteitsmaterialen vindt u bij Residence ‘t Gasthuis ook zeker terug in de keuken en het sanitair.

Keuken
In alle appartementen is een mooie, eigentijdse keuken voorzien. De keuken is van alle gemakken voorzien, u kunt er dus naar hartenlust koken. Maar misschien kiest u liever een andere stijl keuken, met een aangepaste opstelling, andere deurtjes en/of aanvullende apparaten, dat kan allemaal. Bij keuken- en badkamerspecialist Logus-de Hoop kunt u kiezen uit een groot assortiment. Zij adviseren u graag en zorgen dat de keuken geheel op maat voor u wordt gemaakt en geplaatst.

Sanitair
Ook in de badkamer wordt er gewerkt met mooie materialen en kwaliteitsmerken. Het geeft uw badkamer een luxe uitstraling. Ook hier geldt dat u ervoor kunt kiezen om alles geheel naar eigen wens aan te passen. U heeft keuze uit het ruime assortiment sanitair en tegelwerk van Logus-de Hoop. Zij kennen de indeling en afmetingen van de badkamer- en toiletruimten in Residence ‘t Gasthuis, dus kunnen u goed adviseren over de mogelijkheden. U richt uw keuken en badkamer precies in zoals u wilt. Zo voelt u zich vanaf het eerste moment meteen thuis in Residence ‘t Gasthuis.

Neeskens Makelaars

Informatie aanvragen