Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Zierikzee

Grachtweg 23

4301 KJ

0111 45 34 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@bijdevaatemakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Wolphaartsdijk – Type 2, Villa Zorgvliet Eerste Verdieping 7

Verkocht onder voorbehoud

€ 395.000,-

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Wolphaartsdijk verrijst op een unieke locatie een prachtig appartementencomplex. De appartementen en penthouses die samen ‘Villa Zorgvliet’ vormen,
zijn een buitenkans om in alle rust van het Zeeuwse landschap te kunnen genieten. Om met de deur in huis te vallen: Villa Zorgvliet is geen zorgcomplex. Het worden royale luxe appartementen waar u hopelijk heel lang en met veel plezier zelfstandig kunt wonen. Uiteraard zijn de appartementen wel levensloop bestendig.
De bouw is reeds in volle gang!

Op het royale perceel groen in de driehoek tussen de Nazareth en de Lageweg aan de rand van het dorp komt de nieuwe Villa Zorgvliet. Vanuit de appartementen en penthouses heeft u straks een subliem uitzicht over het dorp of de polder tot aan het Veerse Meer. En bij helder weer nog veel verder. Villa Zorgvliet bestaat uit een drietal woonlagen, met op de begane grond vijf appartementen met eigen tuin, gevolgd door op de eerste verdieping zes appartementen met balkon. Met hierboven een tweetal penthouses met 2 ruime dakterrassen. Het gebouw komt in het midden van het perceel te liggen en is zo omgeven door groen. Voor het complex komt een prachtige en statige tuin te liggen, met een bijbehorend tuinpad. Deze loopt verder door langs de linkerzijde van de woning naar de bergingen en de parkeerplaatsen.

De woonoppervlakte variëren van 68 m2 tot 120 m2. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats achter het gebouw en beschikken allen over een berging in het bijgebouw. Dit bijgebouw is geheel in Zeeuwse en landelijke stijl ontworpen. Verder zijn er op het terrein nog voldoende vrij te gebruiken parkeerplaatsen. Het complex wordt voorzien van 32 zonnepanelen die onder VVE-beheer en eigendom zullen vallen. Elk appartement is voorzien van vloerverwarming, verwarmd door een lucht warmtepomp. Dit in combinatie met een elektrische boiler. Daarnaast hebben alle appartementen een buitenruimte in de vorm van een terras of balkon. Als mede-eigenaar kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de tuin.

Begane grond
Op de begane grond zijn een vijftal benedenwoningen gelegen. Iedere woning op de begane grond heeft een eigen entree. Daarnaast hebben alle appartementen een eigen terras grenzend aan de woonkamer. De terrassen geven een prachtig zicht over de omringende tuin of de polder. De appartementen hebben zeer royale tuin terrassen.
Alle appartementen op de begane grond hebben tenminste twee slaapkamers en een royale woonkamer met open keuken. Daarnaast heeft elk appartement een badkamer met douche, tweede toilet en wastafel. Een berging en wasruimte horen daarnaast ook tot de basisvoorzieningen.

1e verdieping:
De eerste verdieping is te bereiken via de lift of het trappenhuis. De appartementen op deze verdieping bestaan allen uit tenminste een prachtige woonkamer met open keuken en een slaapkamer. Appartement 6 heeft nog een tweede slaapkamer.
Alle appartementen hebben eveneens een badkamer met douche, tweede toilet en wastafel en een berging voor de boiler en de aansluiting voor de wit goedapparatuur.
Het mooiste aspect van deze appartementen volgt echter nog, namelijk het uitzicht over de prachtige omgeving. Alle appartementen zien een ander gedeelte van de omgeving, met de noordkant en oostkant de polder tot aan het Veerse Meer en de zuidkant en westkant het dorp. De balkons die grenzen aan de woonkamers zorgen voor optimaal genot van deze omgeving.

2e verdieping:
De bovenste verdieping van het complex bestaat uit een tweetal penthouses. Deze hebben beiden een royale slaapkamer en een woonkamer van een geweldig formaat. Appartement 12 heeft een prachtige ligging op het zuiden aan de voorzijde van het complex, waar appartement 13 een eveneens prachtig uitzicht heeft over de polder.
Beide appartementen hebben aan weerszijden een dakterras. Zowel aan de west- als aan de oostkant hebben deze uitzicht over de polder en het dorp. Op het oostelijke terras staat in de ochtend en door de dag de zon. Op de westkant staat deze tot laat op de dag.

Haal meer uit deze woning!

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 395.000,-
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Object
Appartement
Soort woning
Portiekflat
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
3

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
0 m2
Externe bergruimte
0 m2
Inhoud
273 m3

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Toilet, Douche, Wastafel
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin
Geen tuin

Garage

Soort garage
Geen garage

Parkeren

Parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Henri Butijn

Neeskens Makelaars

Maak een afspraak