Een nieuw label

Neeskens bedrijfsmakelaars

‘Met Neeskens Bedrijfsmakelaars richten we ons op bedrijfsonroerend goed’

“Het verhuren en verkopen van bedrijfsonroerend goed vergt echt andere kennis en kunde dan particuliere woningen. Met ons nieuwe label Neeskens Bedrijfsmakelaars geven we bedrijfspanden de professionele aandacht die ze verdienen.”

Leander de Bruine heeft zich als makelaar geschoold en gespecialiseerd in bedrijfsonroerend goed (BOG). Binnen Neeskens Bedrijfsmakelaars is hij daarmee de eerste contactpersonen voor belangstellenden in de aan- of verkoop en (ver)huur van bedrijfspanden. “Ik heb hiervoor een gerichte BOG opleiding gevolgd. Want behalve de kennis en ervaring die ik al heb opgedaan bij Neeskens, is deze specialistische kennis echt noodzakelijk om onze opdrachtgevers meerwaarde te kunnen bieden. Er is behoorlijk wat fiscale en juridische kennis nodig om ondernemers en eigenaren van bedrijfspanden goed te informeren. Een voorbeeld? Een kantoor, bedrijfshal, horecazaak of winkelpand; elk soort pand en iedere bedrijfsactiviteit vraagt om specifieke voorwaarden en bepalingen in de overeenkomsten.”

Veel belangstelling
Juist omdat Neeskens Makelaars, samen met Kooijman Makelaardij en Bijdevaate Makelaardij, een ijzersterk netwerk heeft in Zeeland, maakt het nieuwe label een vliegende start. “We hebben Neeskens Bedrijfsmakelaars tijdens de recente bedrijvenbeurs Contacta geïntroduceerd bij ondernemend Zeeland. Het is goed om te zien dat daar het enthousiasme even groot is als bij ons.”

Centraal in Goes
Bedrijfsmakelaar Leander werkt vanuit het meest centrale kantoor van Neeskens, namelijk Goes. Van daaruit bedient hij de Zeeuwse markt. Vanzelfsprekend wordt hij daarbij ondersteund door de collega’s van de verschillende vestigingen die Neeskens in Zeeland heeft.