Interview

Never a dull moment ofwel: altijd wat te doen. Als dit credo voor iemand opgaat, is dat wel voor Arminda Vermeulen. Zij is al bijna tien jaar in dienst bij Neeskens Makelaars en werkt inmiddels als marketingmanager. Kenmerkend voor haar loopbaan bij Neeskens is wel dat ze doorlopend de kans krijgt zich te ontwikkelen. “Ik heb een opleiding Communicatie gedaan en startte als PR-medewerker/vastgoedfotograaf. Het is geweldig dat ik steeds kansen krijg om te groeien en me verder te ontwikkelen. Zo start ik in september met een nieuwe marketingtraining”, vertelt ze enthousiast. Haar werk gaat onder andere over marketing, social media, nieuwbouwprojecten en events. Om precies te begrijpen wat ze doet, kijken we een dagje met haar mee.

Daarvoor spreken we af op het kantoor van Neeskens in Yerseke. Om acht uur ’s ochtends al, want Arminda werkt vier dagen van negen uur. “Ik kom regelmatig op alle vestigingen, maar werk het meest vanuit Goes en Yerseke”, verduidelijkt zij. Zodra Arminda binnen is, zet ze koffie. Essentieel om op te starten, grapt ze. Daarna kruipt ze achter haar bureau en begint ze met het doornemen van alle binnengekomen mails en de planning voor die dag.

Organisatie netwerk evenement

Nadat Arminda haar e-mails heeft beantwoord, pakt ze één van haar projecten op, namelijk het organiseren van een netwerk evenement voor projectontwikkelaars, waarmee het makelaarskantoor samenwerkt. Koren op haar molen, want als er iets is wat Arminda graag doet, is dat regelen en organiseren. “Ik vind het erg leuk om hiermee bezig te zijn. Oók omdat ik behoorlijk veel vrijheid krijg. Straks overleg ik nog even met collega Martin van Ieperen, maar voor nu richt ik me op het programma, de uitnodigingen en de giveaway.  In de loop van de ochtend neem ik ook contact op met de locatie om alles goed door te spreken.”

Aandacht voor bedrijfsmakelaardij

Als Arminda flink wat zaken heeft kunnen afstemmen, pakt ze een andere klus op, namelijk de positionering van de bedrijfsmakelaardij. Nu makelaar Leander de Bruine bijna is afgestudeerd als bedrijfsmakelaar wil het kantoor daar meer aandacht aan die expertise besteden. “Samen met Leander heb ik gewerkt aan de huisstijl en de inrichting van de nieuwe pagina op onze website, inclusief ons aanbod op dat gebied. Ik vind het erg leuk dat we ook hierbij weer veel in eigen huis doen. Van teksten schrijven en foto’s maken tot het ontwerpen van de verkoopborden en visitekaartjes. Een project dus waarin ik mijn creativiteit volop kwijt kan”, concludeert ze lachend.

Gezellig én professioneel team

De lunch is een moment omhet werk even het werk te laten. Arminda zit een half uur met haar collega’s samen. “Ook dat maakt het werken bij Neeskens aantrekkelijk”, vertelt Arminda tussen twee boterhammen door. “Het zijn allemaal fijne mensen om mee samen te werken. Op elke vestiging staat een gezellig, maar zeker professioneel team klaar. Dat maakt het teamwork zo leuk.”

Nieuwbouwproject

Na de lunch pakt Arminda nog een belangrijk nieuwbouwproject op. Ook daarbij wordt haar rol steeds belangrijker. Deze middag gaat ze aan de slag met een nieuw project. Ze legt uit: “We zitten als makelaarskantoor al vroeg aan tafel bij projectontwikkelaars. Dat is hierbij ook het geval. Momenteel ben ik druk met het maken van een communicatieplan voor de periode vóór de start verkoop. Het doel is om de juiste doelgroep te bereiken en bij hen belangstelling op te wekken. Mensen die zich nu inschrijven, krijgen voorrang voor een gesprek met de makelaar.”

Voldaan gevoel

Het laatste uur op kantoor gebruikt Arminda voor het up to date houden van de verschillende social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en Facebook. Om half zes rondt Arminda haar werk af en rijdt ze naar huis. Eten heeft ze al in huis. Wie het eerste thuis is, zij of haar man, maakt de maaltijd klaar. “Ik sluit de dag meestal af door rustig te lezen of samen een serie te kijken. Vandaag was een productieve dag, ik heb veel kunnen doen. Dat geeft een voldaan gevoel.”