Klanteninterview

Verhuisplannen in een stroomversnelling

Een droomwoning komt vaak volkomen onverwachts op je pad. Om die kans te grijpen, is snel handelen soms nodig. Linda en Martijn Hollestelle uit Yerseke kunnen daarover meepraten. Sterker nog, Linda was hoogzwanger toen zij hun nieuwe woning kochten. “We besloten ons eigen huis direct in de verkoop te zetten en hoopten op een snelle verkoop. We wilden daarmee voorkomen dat we nog kijkers over de vloer zouden krijgen, als Linda al bevallen was. Gelukkig ging de makelaar daar voortvarend in mee.”

Linda en Martijn Hollestelle wonen ongeveer drie jaar in hun woning in de Azalealaan. Dochter Lieke is twee jaar en inmiddels is zoon Rens geboren. “Toen we deze woning kochten, moest er nog heel wat aan gebeuren. Een nieuwe keuken, badkamer, een uitbouw; we hebben het allemaal gedaan. Eigenlijk is de woning nu helemaal naar ons zin”, vertellen ze lachend.

Verhuizen met jonge kinderen

Toch besluiten ze te verhuizen. En wel naar Tholen. Linda komt daar vandaan en Martijn werkt al een tijd in Dordrecht. En stad die prima te bereizen is vanuit Tholen. “Doordat ik uit Tholen kom, hebben we daar veel sociale contacten. Met het werk van Martijn lag een verhuizing voor de hand. Bovendien, de kinderen zijn nu op een leeftijd, dat verhuizen nog makkelijk kan”, verduidelijkt Linda hun keuze. “Eigenlijk hadden we helemaal geen haast, tot er een woning op ons pad kwam, waar we graag wilden wonen.”

Verhuisplannen in stroomversnelling

Zo komen alle verhuisplannen in een stroomversnelling. “Bij de aankoop van de woning in Tholen heeft de makelaar van Neeskens met ons meegedacht, bijvoorbeeld over de hoogte van het bod. Dat we onze woning via hen zouden verkopen, lag voor ons voor de hand. Onze vorige woning verkochten we ook via hen en dat liep toen heel gesmeerd”, vertelt Martijn. “Alleen, omdat Linda hoogzwanger was, zat er dit keer wel een behoorlijke tijdsdruk op.”

Binnen een week: verkocht!

Voor makelaar Henri Butijn blijkt dat geen enkel probleem te zijn. Sterker nog, Linda en Martijn nemen op woensdag contact met hem op, op maandag worden de foto’s gemaakt en nog dezelfde dag online gezet en binnen een week wordt het huis verkocht, precies twee weken voor de uitgerekende datum. Martijn en Linda zijn superblij met de rust die deze verkoop geeft. “We wisten wel dat ze snel konden schakelen, maar zó snel, dat hadden we niet verwacht. Voor ons was het daarnaast fijn dat we steeds met één aanspreekpunt te maken hadden. Daarmee waren de lijnen kort. Inmiddels kijken we uit naar de sleuteloverdracht. We kunnen dan gaan klussen in Tholen. We hopen de kerstdagen in ons nieuwe huis te kunnen vieren.”