Ook al wonen Sibbe en Monique Steenmeijer al geruime tijd met hun gezin in Kruiningen, Krabbendijke blijft trekken. Monique is er geboren, Sibbe heeft er vrijwel altijd gewoond en ook zijn dochter (14) uit een eerder huwelijk woont daar. “Ons sociale leven speelt zich in Krabbendijke af, dus verhuizen is logisch. Eerst lieten we ons oog vallen op een vrij kavel, maar we werden helaas uitgeloot. Toen we de nieuwbouwwoningen in plan Rozeboom zagen, waren we direct verkocht.”

Naast dochter Senna hebben Sibbe en Monique twee zonen, Denzel (5) en Fedde (1). Samen wonen ze in een nieuwbouwhuis in de wijk Veerhaven in Kruiningen. Na de uitloting voor het beoogde kavel, bekijken ze zeker ook bestaande huizen, maar ze vinden niet wat ze zoeken. “We weten natuurlijk uit ervaring hoe fijn een nieuwbouwhuis is. Je kunt dan alles direct volledig naar je zin maken. Bij de bestaande woningen die we bekeken, realiseerden we ons steeds dat we veel extra geld kwijt zouden zijn om die volgens onze wensen op te knappen.”

Alleen maar pluspunten

Zodra Sibbe en Monique de woningen in plan Rozeboom zien, zijn ze verkocht. De architectuur, de ruimte, de ligging aan een watertje en het vrije uitzicht. Ze zien niets dan pluspunten. “Leuk is dat de woning een compleet andere indeling heeft dan we nu hebben. En een garage! Dat is heel fijn, want nu de kinderen opgroeien, hebben we meer ruimte nodig”, vertelt Monique. Sibbe legt uit dat ze ook deze woning volledig naar eigen smaak kunnen inrichten. “De keuken, de badkamer: we kiezen alles zelf uit.” Een ander belangrijk voordeel van het nieuwe huis, is dat deze gasloos en met zonnepanelen gebouwd wordt. “We hadden al eens gekeken hoe we ons vorige huis energieneutraal konden maken, maar dat liep behoorlijk in de papieren. Dit huis is wat dat betreft helemaal up to date.”

Van papier naar werkelijkheid

Momenteel wachten ze de oplevering in het vierde kwartaal van het jaar af. Ze kijken uit naar hun nieuwe huis. “Je kiest alles van papier, dus het is erg leuk om straks te zien hoe alles bij elkaar past.”

Laatste woning

Kom jij bij ons in de wijk wonen?

In het project Rozeboom in Krabbendijke is nog 1 woning beschikbaar!

  • Type twee-onder-een-kapwoning
  • In herenhuisstijl
  • 164m2 woonoppervlakte
  • 3 slaapkamers
  • Eigen oprit
  • Oplevering eind 2023

Bekijk hier alle informatie en maak een afspraak.