Tien keer waarom

Je huis verkopen met Neeskens Makelaars

Hogere verkoopopbrengst

Door onze krachten te bundelen en alle onderstaande tools voor je in te zetten bereiken we altijd de maximale opbrengst. In deze hectische markt wil je natuurlijk optimaal profiteren. Met een doordacht plan en een goede planning zorgen we voor een maximale verkoopopbrengst.

Groot zoekersbestand

Met ruim 4300 actieve woningzoekers kunnen wij zoekers snel op de hoogte brengen van nieuw aanbod. Past jouw woning in de zoekcriteria van een zoeker? Dan ontvangen zij direct een mail van ons.

Professionele en uitgebreide woningpresentatie

Ons team zorgt voor een unieke woningpresentatie. Van professionele foto’s, een virtuele bezichtiging tot foto’s op wel 8 meter hoogte, niets is te gek. Daarnaast zorgen we met ons uitgebreide marketingpakket voor een unieke presentatie.

Groot bereik

Met 4 kantoren door heel Zeeland hebben wij een groot bereik. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van (zakelijke) contacten waardoor we snel kunnen schakelen.

Uitgebreide expertise van de woningmarkt

Met ruim 40 jaar ervaring op de Zeeuwse woningmarkt kunnen we spreken van een uitgebreide expertise en ervaring. Heb jij een vraag? Wij hebben het antwoord!

Niet emotioneel verbonden met de woning

Je eigen woning is je eigen paleis. En dit geldt natuurlijk ook voor je nieuwe droomwoning die je op internet ziet. Wij stappen van deze roze wolk af en staan altijd met beide benen op de grond. Zo kijken we op een realistische manier naar jouw plannen en ideeën.

Ontzorgen van A tot Z

Van een eerste kennismakingsgesprek, opname van de woning, bezichtigingsdagen, tot het opstellen van de koopovereenkomst en het uitvoeren van de eindinspectie. Wij ontzorgen jou van A tot Z bij de verkoop van je woning.

Juridische kennis van zaken

Als je wel eens een koopovereenkomst hebt doorgenomen, weet je als geen ander dat deze vol staat met juridische teksten. Vaak is het lastig om alles te begrijpen wat hierin staat. Wij kunnen jou precies uitleggen wat er staat beschreven en kunnen jou hierin ook adviseren.

Efficiënt en transparant verkoopproces

Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. Van ons efficiënte verkoopproces maak je elke stap mee. Bij ons krijg je een eigen digitaal dossier, waarin alles te volgen is en dus geen verrassingen of onduidelijkheden achteraf.

(Bouw)technische kennis van zaken

Al onze makelaars volgen permanente educatie, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van woningbouw, verduurzaming en juridische actualiteiten.