De kans is groot dat je Marlinde aan de telefoon krijgt als je ons kantoor in Yerseke belt. Sinds oktober de rechterhand van Wilco & Heidi. Wij stellen haar even voor!

Marlinde Hazelhorst, 20 jaar oud en woonachtig in Kloetinge. Ik heb de opleiding Management afgerond aan de Associate degrees Academie en sinds oktober ben ik werkzaam bij Neeskens Makelaars.

Hoe ben je bij Neeskens Makelaars terecht gekomen?

Nadat ik mijn opleiding Management had afgerond ben ik zoek gegaan naar een baan. Na een tijdje vertelde iemand dat Neeskens Makelaars een vacature open had staan. Daar heb ik toen direct op gesolliciteerd en een tijdje daarna werd ik al uitgenodigd voor een gesprek. Gelukkig mocht ik komen werken! 😉

Hoe ziet een werkdag voor jou eruit? Je staat op en dan….

Ik maak me klaar voor de dag en rij naar het werk toe. Allereerst maak ik een kopje thee voor mezelf klaar en start m’n computer op. Meestal neem ik m’n mail door en de eerste telefoontjes komen dan ook al binnen.  Eigenlijk is elke dag anders, maar terugkomende werkzaamheden zijn meestal afspraken inplannen, koopovereenkomsten en opdrachten tot dienstverlening maken en telefoon aannemen. Door de telefoontjes en mails komt er ook veel werk binnen, zoals het versturen en maken van brochures, het uitzoeken en beantwoorden van vragen en nog veel meer!
Om 5 uur zit de werkdag erop en dan ga ik naar huis. ’s Avonds duik ik dan de boeken in, omdat ik de opleiding tot Vastgoeddeskundige volg.

Wat maakt jouw werk leuk?
Elke dag is anders, omdat ik elke dag contact heb met andere mensen. Dat is heel afwisselend. Daarnaast werk ik voor twee makelaars (Wilco en Heidi) en dat zorgt ervoor dat ik ook veel afwisselend werk heb, zoals werk voor nieuwbouw en bestaande bouw (woningen). Er zitten ook moeilijke vraagstukken tussen en dat zorgt weer voor een beetje uitdaging. Ook het leuke en gezellige contact met mijn collega’s zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk toe ga.

Even een paar korte vragen:

  • Nooit meer koffie of nooit meer thee?  Nooit meer koffie. Ik ben namelijk een echte theeleut.
  • Bier, wijn of geheel onthouder?  Dan kies ik toch voor de wijn. Al hoewel in de zomer een Liefmanss ook heerlijk is.
  • Nooit meer social media gebruiken of nooit meer film kijken?  Hmm, nooit meer social media gebruiken denk ik.
  • Altijd een steentje in je schoen hebben of altijd op hoge hakken lopen? Altijd op hoge hakken lopen!
  • Nooit meer wandelen of nooit meer autorijden?  Dit is echt een hele moeilijke. Ik vind het superleuk om wandelingen te maken met mijn vriend, familie of vrienden. Maar nooit meer autorijden is heel onhandig. Ik ga dan toch voor nooit meer autorijden. Ik huur wel een chauffeur in hahaha 🙂