In de rubriek ‘Achter de schermen bij Neeskens’ stellen we graag ons team aan u voor. Dit keer onze makelaar Martin, voor velen inmiddels een bekend gezicht.

Maak kennis met Martin

Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd van 32 jaar is Martin als sinds 2002 aan Neeskens verbonden en mag hij daarmee met recht een oudgediende worden genoemd. Via tal van studies en opleidingen wist Martin de titel gecertificeerd makelaar/taxateur in de wacht te slepen en is hij inmiddels mede-eigenaar van Neeskens Makelaars en sinds 2013 vestigingsleider van kantoor Goes.

Mensen-mens

Martin kenmerkt zich door zijn enthousiasme en gedrevenheid. Een echte doorzetter, maar zeker ook een ‘mensen-mens’. Hij weet klanten op hun gemak te stellen en zorgt er op die manier voor dat een verkoopgesprek altijd een comfortabel en prettig verloop krijgt, waarbij de mens voorop staat en niet de transactie. Martin is een goede luisteraar en staat open voor feedback, maar zorgt er te allen tijde voor de klant een realistische kijk te bieden op zaken als vraagprijs en verkooptermijn.

Marathon

In zijn vrije tijd is Martin een fanatiek hardloper die minimaal één marathon per jaar loopt. Bij het lopen van een marathon is opgeven geen optie, dit geldt voor Martin ook voor zijn werk. Niet opgeven, maar doorgaan voor het maximale resultaat. Martin zet zich in voor méér dan de volle honderd procent. En dat is toch precies wat u zoekt in een makelaar?

Benieuwd?

Weten wat Martin voor de verkoop van uw woning kan betekenen? Hij komt graag eens vrijblijvend om onder het genot van een bakje koffie alles te vertellen over onze werkwijze.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.