Wist je dat wij het eerste makelaarskantoor in Zeeland waren die gebruik gingen maken van de Matterport? Inmiddels zit deze 3D-scan van een woning al drie jaar in onze woningpresentatie. Deze virtuele bezichtiging is niet meer weg te denken binnen ons kantoor en ook onze opdrachtgevers zijn er heel enthousiast over.

Ben jij benieuwd wat de extra waarde is van een Matterport tour van jouw huis? Lees dan snel verder!

Virtueel bezichtigen

Met een Matterport tour kan je een woning virtueel bezichtigen. Je loopt vanaf je smartphone, tablet, laptop of pc digitaal door een woning. Het is goed te vergelijken met bijvoorbeeld Google maps, maar dan binnen de woning. Stap voor stap loop je door de woning en kan je alles bekijken. Zo kom je bijvoorbeeld binnen in de hal en vanaf dit punt loop je van vertrek naar vertrek. Op elk punt kun je ronddraaien, waardoor de ruimtes goed zichtbaar worden. Dit zorgt voor een compleet en realistisch beeld van de woning.

Zeker in de hectische markt is het een meerwaarde. Als je een woning op het oog hebt, is het vaak zo dat je de woning maar één keer kan bezichtigen. Het is dan heel prettig dat je thuis nog eens rustig door de woning heen kunt lopen. Daarnaast kan je de virtuele bezichtiging ook delen met vrienden en familie, zodat ook zij mee kunnen kijken.

Serieuze kandidaten

Voor een verkoper levert het meer serieuze kandidaten op. We merken tegenwoordig dat als er mensen een woning komen bezichtigen, dat zij vaak al uitvoerig de Matterport hebben bekeken. Zij weten al hoe de woning eruitziet van binnen en hebben dan ook een compleet en realistisch beeld van het geheel. Dit zijn dan ook mensen die bij voorbaat vaak al enthousiast zijn over de woning.

Opmeten van ruimtes

Met een Matterport loop je niet alleen virtueel door een woning heen. Het is ook mogelijk om ruimtes op te meten. Stel je koopt een woning via Neeskens Makelaars en je wilt nog even weten hoe groot de slaapkamer is voor een bed dat je wilt aanschaffen. De liniaal onder in het beeld van de Matterport tour geeft jou de mogelijkheid om de ruimte op te meten. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan!

Als kantoor zijn wij heel blij met de Matterport tour. Het is een toegevoegde waarde binnen onze woningpresentatie die niet meer weg te denken is. Op deze manier kunnen wij onze klanten de meest optimale en realistische kijk op woningen geven.

Ben jij benieuwd hoe een Matterport tour eruitziet? Klik hier om een kijkje te nemen in ons kantoor op Tholen en ervaar zelf het gemak en alle voordelen!