Al ruim een jaar maken wij gebruik van de Matterport. Zeker in deze tijd een belangrijke tool bij het verkopen van een huis.
Maar wat is dit nou precies én nog belangrijker: wat heeft u er aan als koper of verkoper.

Virtuele bezichtiging Matterport

Virtuele bezichtiging

Matterport een virtuele bezichtiging op de bank

De Matterport is een unieke manier om een woning virtueel te bezichtigen in een 3D tour. U kunt er voor kiezen om een video af te spelen die u meeneemt door de woning. Maar nog leuker is het om zelf door de woning heen te lopen. Dankzij het ‘poppenhuis’ model kiest u zelf in welke kamer u start. Daarna loopt u eenvoudig door het huis door te klikken op het volgende punt. U waant zich voor even in uw nieuwe woonkamer of keuken.

Ook is het mogelijk om een ruimte op te meten met gebruik van het liniaalicoontje. Zo ziet u in een paar klikken hoe groot de slaapkamer of badkamer is.

De voordelen voor u als verkoper?

Wij geven direct een goed beeld van uw woning aan potentiële kopers. Dit voorkomt onnodige bezichtigingen en dus voor kwalitatief betere afspraken op locatie. Voor het maken van een Matterport presentatie is special apparatuur nodig en kennis. Onze eigen fotografen zijn hierin opgeleid en nemen de Matterport direct mee tijdens het maken van de foto’s. Zo hoeft u maar één keer uw woning spik en span te maken voor de woningpresentatie én heeft u alleen met ons als bedrijf te maken.

Nu tijdelijk gratis in ons promotiepakket! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend verkoopgesprek.
Bezichtig uw droomhuis online

De voordelen voor u als koper?

Voordat u een afspraak maakt om fysiek bij een woning te gaan kijken, kunt u online alvast bepalen of dit huis bij u past. Zeker op dit moment erg fijn dat u niet voor niks het risico neemt om bij een woning te gaan kijken. Bent u na het zien van de virtuele bezichtiging nog steeds weg van de woning?
We nodigen u graag uit voor een bezichtiging samen met onze makelaar op locatie.

Maar wellicht zit u het niet zitten om langs te komen. Dan bieden wij u graag de mogelijkheid aan om samen met onze makelaar online door het huis te lopen. Tijdens een telefonische bezichtiging kunt u alle vragen die u heeft aan onze makelaar stellen.