Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Nieuwerkerk – Kerkring 33

€ 600.000,- k.k.

Omschrijving

Nieuw in de verkoop; een uniek en veelzijdig object aan de Kerkring 33 in Nieuwerkerk. Het object betreft een combinatie van een woning en een voormalig slagerij. Het geheel beschikt over een ''Centrum'' bestemming. Hierdoor is er ontzettend veel mogelijk! Enkele voorbeelden zijn een kantoor, detailhandel, horecagelegenheid of een royale woning (zie onderstaande tekst ''Bestemming''). Achter de woning en voormalig slagerij grenzen twee garages. Kortom; er is hier heel veel mogelijk!

Het geheel laat zich dan ook beter bezichtigen dan beschrijven. Heeft u interesse of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons kantoor.

Kenmerken:
- Woning met voormalig slagerij
- Centrum bestemming
- 4 slaapkamers
- Luxe badkamer
- Twee garages
- Werkplaats
- Winkelruimte
- Dakterras en achtertuin
- Vloerverwarming aanwezig

INDELING
Woning
Begane grond met een woonkeuken als centraal punt. Vanuit deze woonkeuken heeft u toegang tot woonkamer, bijkeuken met witgoedaansluitingen en toilet, de kelder en de winkelruimte (voormalig slagerij).
Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. De verdieping telt 4 nette slaapkamers, een inloopkast en compleet uitgeruste badkamer. Vanuit een van de vier slaapkamers heeft u toegang tot het dakterras.
De badkamer is ingericht met een ligbad, douche, wastafelmeubel met een dubbele wastafel, tweede toilet, designradiator en elektrische vloerverwarming.

Voormalig slagerij
Aan de voorzijde is de winkelruimte gesitueerd. Achter deze ruimte is er een pantry en toilet, zijn er de koel/vriescellen en via een doorgang bereikt u de werkplaats. Vanuit de werkplaats heeft u toegang tot de achtertuin en de grootste garage.
Achter de werkplaats zijn een tweetal garages gesitueerd. De grootste garage is circa 68 m2 groot en beschikt over een tweetal zolderruimtes. De overheaddeur is circa 3 meter breed.
De garage daarnaast is uitsluitend bereikbaar via de straat achter de woning en beschikt over een elektrische roldeur en is circa 24 m2 groot.

BESTEMMING
Het object heeft een ''Centrum'' bestemming.
De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor:

- detailhandel tot een maximum verkoopvloeroppervlakte van 400m² per detailhandelsbedrijf;
- kantoren;
- dienstverlening;
- onderwijs, welzijns- en gezondheidszorg, levensbeschouwing, openbare dienstverlening, kinder- en jeugddagopvang, cultuur en wellness;
- bedrijven en bedrijfsactiviteiten voor zover deze voorkomen in categorie 1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
- horecabedrijven voor zover die voorkomen tot en met categorie 2 van de bij deze regels horende Staat van Horeca activiteiten, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'horeca';
- ter plaatse van de aanduiding 'wonen'; het wonen in woningen;
- ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt': een supermarkt;
- ter plaatse van de aanduiding 'opslag': opslag ten behoeve van een spack- en spuitbedrijf;
- ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - autos': detailhandel in auto's, inclusief reparatie en service;
- ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - schildersbedrijf': een schildersbedrijf;
- hierbij horende ondergeschikte voorzieningen zoals verhardingen, voet- en fietspaden, inritten, parkeervoorzieningen, water, waterhuishoudkundige voorzieningen, nutsvoorzieningen, speelvoorzieningen en groenvoorzieningen.

Bron: ruimtelijkeplannen.nl

OVERIG
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Kooijman Makelaardij meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 600.000,- k.k.

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1914

Kaart