Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Kapelle – Weststraat 23

€ 495.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u opzoek naar een representatieve winkelruimte met woonruimte op de eerste verdieping in het levendige dorp Kapelle? Dan is dit wellicht het pand om uw dromen na te jagen op een toplocatie in het centrum van Kapelle. In de nabije omgeving vindt u verschillende horecazaken, supermarkten, een bakkerij en is er voldoende parkeergelegenheid. Het pand is momenteel in gebruik als slagerij (enige slagerij op het dorp) met woonruimte op de eerste verdieping. Uiteraard is het onderzoeken naar verschillende gebruiksmogelijkheden zeker mogelijk! Wij denken graag met u mee.
Het is ook mogelijk om het pand te huren. Dit geldt zowel voor de bovenwoning als de winkelruimte. Huurprijs en huurtermijnen zijn op aanvraag beschikbaar.

Bestemmingsomschrijving volgens bestemmingsplan (bron: ruimtelijkeplannen.nl):

De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. detailhandel en dienstverlening;
b. horecavestigingen behorende tot ten hoogste categorie 1a en 1b van de Staat van Horeca-activiteiten en ten hoogste 3 horecavestigingen die behoren tot categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten;
c. kantoren;
d. lokale maatschappelijke voorzieningen, zoals bibliotheken, gezondheidszorg, jeugd-/kinderopvang, onderwijs, openbare e. dienstverlening, verenigingsleven, zorg en welzijn;
e. praktijkruimten;
f. wonen in een woning;
g. ter plaatse van de aanduiding 'parkeren': uitsluitend parkeren;
h. ter plaatse van de aanduiding 'wonen': tevens wonen in een woning op de begane grond;
i. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.

Kenmerken:
- Centrumbestemming
- Winkelruimte met woonruimte op eerste verdieping
- Woonruimte inpandig te bereiken
- Gelegen op toplocatie
- Oppervlakte begane grond circa 134 m2
- Tuin op het zuiden
- Ook mogelijk om het pand te huren

INDELING
Begane grond
De sfeervolle entree, gelegen aan de voorzijde van het pand, geeft u toegang tot de slagerij. Via het portaal grenzend aan de winkel heeft u toegang tot de slagerij aan de achterzijde van het pand. Dit portaal kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld bevoorrading. Aan de achterzijde van de slagerij is er een werkruimte, voorraadruimte en middels een toog komt u aan bij de zithoek met keukenblok en schuifpui naar de achtertuin.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en heeft dus een gunstige bezonning. Via de schuifpui staat u onder de overkapping. Dit is een mooi verlengstuk van het zitgedeelte. Verder is de tuin grotendeels betegeld met aan de achterzijde een schuur.
Tot slot is er een vaste trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Via de trap komt u aan op de overloop. Vanaf de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers, een ruime woonkamer, de stookruimte en de complete badkamer.
De grootste slaapkamer is voorzien van een extra keukenblok, doordat in het verleden deze kamer voor andere doeleinden werd gebruikt. De badkamer is compleet uitgevoerd met een wastafelmeubel met wastafel, toilet, ligbad en douche.

OVERIG
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 495.000,- k.k.

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwjaar
1923

Kaart