Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4462 GP

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Amundsenweg 23

4462 GP

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Whatsapp

+31 113 573 100

Verkocht - Kapelle

De verkoop ging sneller dan verwacht

“Wij houden allebei van klussen. We hadden al eerder twee woningen opgeknapt en verkocht via Neeskens. Toen wij dit huis wilden verkopen, was het logisch om weer bij dit makelaarskantoor aan te kloppen. Wij kennen ze en we weten dat zij de woningmarkt in Kapelle goed kennen. Wij wilden op ons gemak kijken of er interesse was voor ons huis.

Door het zoek-en-matchsysteem had Neeskens al direct potentiële gegadigden op het oog. Dat was een schot in de roos, want deze mensen vielen gelijk voor het huis. Stille verkoop dus, want onze woning heeft het internet niet eens gehaald! Wij hebben hier zelf vijf jaar gewoond. De eerste twee jaar hebben wij alles onder handen genomen om er een echt thuis van te maken. Dat is gelukt. Wij wonen heerlijk. Het gevoel van thuiskomen, hebben wij vooral als de pelletkachel brandt en wij bij het vuur zitten. Toch begint het weer te kriebelen. Wij zoeken opnieuw een kluswoning om samen in aan de slag te gaan.”

Verkocht - Anna Jacobapolder

Hier thuiskomen gaf het heerlijke gevoel van vrijheid

“Voor de verkoop mijn woning heb ik me goed georiënteerd. Ik kwam uit bij Neeskens makelaars vanwege hun professionele uitstraling. Ik zat bijvoorbeeld best veel op Funda en zag aan hun foto’s dat zij dit goed aanpakken.

Tijdens het kennismakingsgesprek bleek mijn gevoel te kloppen. Samen hebben we een goede afweging gemaakt tussen een mogelijke vraagprijs en mijn wens om de woning binnen een redelijke termijn te verkopen. Zo zijn we uitgekomen op een reële vraagprijs.

Om mijn woning zo goed mogelijk te presenteren, ontving ik vooraf een handig presentatiefilmpje met tips en adviezen. Uiteindelijk is de woning door circa vijf belangstellenden bezocht. Het was erg prettig dat de makelaar rekening hield met mijn voorkeuren en de bezichtigingen steeds vroeg in de ochtend of laat in de middag plande. Ik werd vooraf en achteraf goed geïnformeerd. De onderhandelingen verliepen eveneens soepel. Ik ga nu binnenkort mijn huis verlaten. Ik werk in Dordrecht en ga daar ook wonen. Ik maak er een complete nieuwe start, zoals ik destijds ook in Anna Jacobapolder nieuw startte. Het is een klein dorpje waar ik met plezier heb gewoond. Hier thuiskomen was heerlijk; binnen vijf minuten voelde ik de ruimte en de vrijheid van de omgeving.

Onze woning stond de volgende dag al online en op diverse social-media kanalen.

Verkocht - Tholen

Heerlijk thuiskomen met een kop koffie in de zon

“Thuiskomen in deze woning was voor mij een kopje koffie drinken met uitzicht op de zonnige achtertuin. Toen we eenmaal besloten onze woning te verkopen, hebben we diverse makelaars uitgenodigd. Neeskens Makelaars sprong er echt uit.”

Ze waren zó enthousiast over onze woning. Verder vonden we het een pre dat ze een 3D-camera hebben, waarmee je fantastische woningpresentaties kunt maken. Ook het overleg over de vraagprijs verliep prettig. Ze hadden oog voor onze wensen, gaven deskundig advies en ik voelde overduidelijk hun drive om ervoor te gaan. Leuk was dat ook de fotografen enthousiast waren over het huis. Ze complimenteerden ons met de manier waarop we het huis ‘fotoklaar’ hadden gemaakt. Het ging vervolgens allemaal heel snel. De foto’s werden op woensdag gemaakt en op donderdag stond onze woning al online en op diverse social-media kanalen. Die dag nog nam een gegadigde contact op. Een week later was de bezichtiging en was de woning verkocht! Van de kopers hoorden we achteraf dat zij eigenlijk al op basis van de foto’s een keuze hadden gemaakt. Neeskens heeft wat mij betreft superwerk afgeleverd.”