Wat kunt u van ons verwachten:

Het Coronavirus heeft gevolgen voor de maatschappij. Ook wij als kantoor hebben hier mee te maken. Wij houden ons dan ook aan de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij zorgen voor een veilige omgeving voor onze medewerkers en opdrachtgevers.

Kantoren:

Onze kantoren zijn momenteel fysiek gesloten uit veiligheid voor onze medewerkers. Een groot deel van onze medewerkers werkt vanuit huis. Wel zijn wij iedere werkdag telefonisch bereikbaar.

Bezichtigingen:

Het is momenteel nog steeds mogelijk om een woning te bezichtigen. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van de RIVM zoals geen handen schudden, minimaal 1,5 meter afstand en vaak handen wassen.

Onze opdrachtgevers zijn tijdens de bezichtiging niet aanwezig. Wij vragen u om met maximaal twee personen te komen kijken. Ook willen wij u vragen om kinderen thuis te laten.

Heeft u gezondheidsklachten? Bel dan om de afspraak te verzetten of te annuleren. Eventueel kunnen wij de afspraak via Facetime doorzetten.

 

 

Verkoopgesprek:

Wij komen graag bij u langs voor een verkoopgesprek. Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen van de RIVM. Wij willen u vragen om met maximaal twee personen aanwezig te zijn. Heeft u klachten? Bel dan even om de afspraak te verzetten of te annuleren.
Liever geen afspraak op locatie? Onze makelaars staan u graag telefonisch te woord.

Taxatie:

Wij voeren momenteel nog steeds taxatie uit. Wij vragen u om tijdens de taxatie met maximaal 2 personen aanwezig te zijn. Onze makelaars houden zich aan de richtlijnen van de RIVM en raken zo weinig mogelijk aan.

Verkoopopdracht & Koopovereenkomsten:

Al onze verkoopopdrachten en koopovereenkomsten worden digitaal getekend. Telefonisch kan onze makelaar u uitleg geven over het document.

Verkoopinspectie:

Inspecties voeren wij op gepaste afstand uit. Wij gaan niet mee naar de notaris.

Liever geen fysieke afspraak? Bijna geheel ons aanbod is voorzien van een online videotour zodat u vanuit huis kunt bezichtigen. Heeft u vragen over een woning? Maak dan een telefonische afspraak met een van onze makelaars.

Wij wensen u sterkte toe in deze lastige tijd, laten we elkaar helpen waar het kan en zorg goed voor elkaar. We hopen u snel weer te ontmoeten.