Wat kunt u van ons verwachten:

Het Coronavirus heeft gevolgen voor de maatschappij. Ook wij als kantoor hebben hier mee te maken. Wij houden ons dan ook aan de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij zorgen voor een veilige omgeving voor onze medewerkers en opdrachtgevers.

Onze werkwijze op kantoor:

Onze kantoren zijn momenteel weer open. Probeer zoveel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen en alleen op afspraak langs te komen.

Bezichtigingen:

Uiteraard is het mogelijk om een woning te bezichtigen. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van de RIVM zoals geen handen schudden, minimaal 1,5 meter afstand en vaak handen wassen.

Onze opdrachtgevers zijn tijdens de bezichtiging niet aanwezig.

Heeft u gezondheidsklachten? Bel dan om de afspraak te verzetten of te annuleren. Eventueel kunnen wij de afspraak via Facetime doorzetten.

Verkoopgesprek:

Wij komen graag bij u langs voor een verkoopgesprek. Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen van de RIVM. Heeft u klachten? Bel dan even om de afspraak te verzetten of te annuleren.
Liever geen afspraak op locatie? Onze makelaars staan u graag telefonisch te woord.

Taxatie:

Tijdens het uitvoeren van een taxatie houden onze makelaars zich aan de richtlijnen van de RIVM.

Verkoopopdracht & Koopovereenkomsten:

Al onze verkoopopdrachten en koopovereenkomsten worden digitaal getekend. Telefonisch kan onze makelaar u uitleg geven over het document. Heeft u toch liever een afspraak op kantoor? Maak even een afspraak met een van onze vestigingen.

Verkoopinspectie:

Inspecties voeren wij op gepaste afstand uit. Wij gaan helaas niet mee naar de notaris.

Liever geen fysieke afspraak? Bijna geheel ons aanbod is voorzien van een online videotour zodat u vanuit huis kunt bezichtigen. Heeft u vragen over een woning? Maak dan een telefonische afspraak met een van onze makelaars.