Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Amundsenweg 23

4462 GP

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Whatsapp

+31 113 573 100

 • Aantal woningen

  29

 • Woningtypen

  Divers

 • Huidige fase

  Bouw gestart

 • Planning verkoop

  Bijna uitverkocht!

Wonen op een magnifieke locatie, aan het water? Aan de Kruittoren in Tholen kan het!

Het project

Kruittoren

Het project de Kruittoren is een uniek nieuwbouwproject aan de rand van de stad Tholen. Wonen in de Kruittoren is bijzonder. Het wonen in de kruittoren geeft u een nostalgisch gevoel, waarbij oude tijden herleven. De vroegere buskruittoren wordt met dit strakke en eigentijdse ontwerp nieuw leven ingeblazen. De appartementen zijn voorzien van alle woongemakken en goede isolatie, wat maakt dat u hier comfortabel woont. Het project de Kruittoren ligt op loopafstand van het historische centrum van Tholen, de supermarkt en de haven, waardoor u alle voorzieningen binnen handbereik heeft.

Ligging

Het fraaie project de Kruittoren bevindt zich dichtbij de A58 en de nieuwe A4. Zo bent u binnen 20 minuten in Roosendaal en binnen 50 minuten in Rotterdam.

Bekijk alle informatie op de projectwebsite.

Diverse woningtypes

Kadewoningen

Nog slechts 2 beschikbaar!

Het einde van de bouw is bijna inzicht! Eind oktober wordt dit prachtige project opgeleverd en kunnen de woningen worden ingericht. Wordt jij één van de laatste bewoners aan de kade?

De kadewoningen bieden vier woonlagen en heeft een unieke ligging aan de vijverpartij. Vanuit de parkeerkelder komt u binnen in de keuken, via het bordes aan de voorzijde bereikt u de woonkamer. De tweede en derde verdieping voorzien in een viertal slaapkamers en de badkamer.

Bekijk hier de gehele woning.

Kruittoren appartementen

De kruittoren appartementen zijn volledig uitverkocht!

Op zoek naar een appartement in Tholen of omgeving? Schrijf u in bij ons zoek & match systeem.

Stadsappartementen

De stadsappartementen zijn volledig uitverkocht.

Op zoek naar een appartement in Tholen of omgeving? Schrijf u in bij ons zoek & match systeem.

29

Woningen

26

Verkocht

3

Beschikbaar

2020

Oplevering

Enthousiast?

Laat u gegevens achter, dan nemen wij contact op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wonen in de Kruittoren Tholen

Kruittoren appartementen Tholen

Met een knipoog naar dit verleden heeft de architect een zeer geslaagd ontwerp gemaakt van een toren, waarbij een strak lijnenspel wordt gecombineerd met een heuse toren. De appartementen zijn verschillend gesitueerd, zodat u kunt kiezen welk uitzicht u wilt en wanneer u zon op uw terras wenst. Iedere woonlaag omvat twee appartementen, waarbij de ene zijde van de toren voornamelijk uitzicht heeft op de haven en de Thoolse brug, terwijl de andere zijde uitzicht heeft over de haven en deels over de stad.

Stadsappartementen Tholen

Aan de ‘stadszijde’ worden er schitterende, zeer royaal bemeten appartementen gerealiseerd. Deze appartementen zijn aan de buitenzijde buitengewoon fraai vormgegeven in een ontwerp, waarin strakke hedendaagse belijning wordt gecombineerd met de rijke historie van statige villa’s uit het verleden. De appartementen zijn verschillend gesitueerd, zodat u kunt kiezen tussen ‘havenzicht’, ‘stadszicht’ of een gecombineerd uitzicht van zowel haven als stad. Verder is er een duidelijk onderscheid in de bezonning op de balkons, waarbij u kunt kiezen tussen ochtend-, middag-, of avondzon. De bovenste laag appartementen zijn zeer exclusief vanwege de ‘dubbele woonlaag’, waardoor er een zee van ruimte ontstaat.

Kadewoningen Tholen

Aan de binnenzijde van het plangebied is een grote vijverpartij gesitueerd, waar in de toekomst een heuse ‘kade’ wordt gerealiseerd, waaraan een aantal woningen worden gebouwd. Deze woningen zijn uniek te noemen, niet alleen qua ontwerp, maar vooral ook door de ingenieuze wijze waarom de architect de indeling en integratie van deze woningen heeft bedacht in het gehele plan ‘Kruittoren’. Aan de voorzijde van de woningen komt een bordestrap, zodat u ‘op niveau’ uw woning binnenstapt.