Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Amundsenweg 23

4462 GP

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Whatsapp

+31 113 573 100

  • Aantal woningen

    2

  • Woningtypen

    Levensloop bestendig

  • Huidige fase

    Verkoop gestart

Wonen anno 2020 betekent wonen in een uiterst comfortabel woonhuis voorzien van allerlei duurzame oplossingen.

Het project

Comfortabel Wonen

Comfortabel wonen in Wilhelminadorp

De woningen staan op riante kavels grond van circa 370m2 eigen grond. Parkeren kan op eigen terrein en de woningen worden standaard geleverd met vloerverwarming als hoofdverwarming door de gehele woning. De energie wordt opgewekt door een lucht-water-warmtepomp in combinatie met maar liefst 18 zonnepanelen per woning! Alle kozijnen worden uitgevoerd in hoogwaardig kunststof en voorzien van Hoog Rendement beglazing (HR++).

 

Het ontwerp van deze woning is zorgvuldig bedacht met aandacht voor details. Een fraaie kleurcombinatie van kozijnen en fraaie gemêleerde metselbaksteen en prachtige onderhoudsvrije luifels. Het bijzondere aan dit ontwerp is het lessenaarsdak, waardoor zeker in de woonkamer een schitterend hoog plafond ontstaat wat een voorname en luxueuze uitstraling geeft.

Woningaanbod

2 luxe, eigentijdse woningen

Het ontwerp van de woning is fris en eigentijds. De vormgeving is abstract en de donkere kozijnen geven het huis een stoer uiterlijk. Het lessenaarsdak is door middel van zijn oriëntatie uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Door de verschillende opties kunt u zelf uw eigen ‘droomwoning’ realiseren.

Wilco Neeskens

Enthousiast?

Laat u gegevens achter, dan nemen wij contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wonen in Wilhelminadorp

Voor welke indeling kiest u?

Comfortabel wonen

De indeling van de basiswoning is als volgt. U komt binnen via de overluifelde voordeur in de royale hal/entree met daarin meterkast, aparte garderobe en ruim toilet. De hal geeft toegang tot de ruime keuken aan de voorzijde. De keuken kunt u naar eigen wens inrichten. Aansluitend aan de keuken is een praktische bijkeuken te voorzien. Vervolgens komt u in de tuin gerichte woonkamer met zitgedeelte en deuren naar terras/tuin aan achterzijde. Via de woonkamer bereikt u de slaapkamer op de begane grond met toegang tot een eigen badkamer ruimte. Hier kunt u zelf in overleg met uw aannemer een keuze maken uit tegels en sanitair.

Als extra optie (optie 2) bestaat de mogelijkheid om naast de bovengenoemde indeling de woning uit te breiden op de begane grond door middel van een extra slaapkamer. Zo heeft u maar liefst 2 slaapkamers op de begane grond met een gezamenlijke badkamer tussen de twee slaapkamers in. U kunt deze extra ruimte ook gebruiken als inpandige berging of stalling.

Als u vervolgens nog meer ruimte wilt, kunt u kiezen voor een 3e optie. De woning wordt dan uitgebreid met een extra verdieping. De indeling van de hal wordt bij deze optie iets anders ingedeeld, waardoor er een vide met vaste trap naar 1e verdieping ontstaat. Op deze 1e verdieping kunt u een extra slaapkamer en badkamer realiseren.

Wilt u ook comfortabel wonen in Wilhelminadorp? Maak een afspraak met onze makelaar.