Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Amundsenweg 23

4462 GP

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Whatsapp

+31 113 573 100

  • Aantal woningen

    31

  • Woningtypen

    Appartementen & Dijkwoningen

  • Planning verkoop

    Verkoop gestart

Gooi het anker uit in Clingendael.

Het project

Wonen in Clingendael

Wonen in Clingendael te Sint-Annaland

Project Clingendael is één van de laatste pareltjes in Nederland die gebouwd gaat worden aan onze prachtige unieke kustlijn. Het is uw kans om één van de 31 gelukkige eigenaren te worden die het voorrecht heeft het anker in Clingendael uit te werpen. Het geweldige uitzicht over de jachthaven en de bij laagwater droogvallende krabbenkreek zorgen voor een ongekende ervaring, elke dag opnieuw.

Bekijk het gehele project op de website van Clingendael aan het water.

Ziet u zichzelf wel wonen in een van deze dijkwoningen of appartementen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze makelaar Wilmar voor meer informatie.

Clingendael

Wonen aan het water, dat is echt thuiskomen

Appartementen

Wonen op een fantastische locatie met zicht op het water? Dat is wonen in Clingendael te Sint-Annaland. Wij mogen u hier 16 luxe appartementen aanbieden, gelegen op een unieke locatie. Het contrast in gevelkleuren, de royaliteit van de appartementen, de fraaie balkons en het fantastische uitzicht maken het tot heerlijk thuis.

Dijkwoningen

Gelegen op een unieke locatie mogen wij u 15 fantastische dijkwoningen te koop aanbieden. Uw kans om te wonen met een grandioos uitzicht over het water. De architectuur van de woningen met inpandige loggia’s en een parkeerkelder zorgen voor ultiem woongenot.

Wonen aan Nationaal Park de Oosterschelde? Pak deze unieke kans!

Wilmar van Haaften - Makelaar

Locatie

Uitzicht over de Krabbenkreek

Enthousiast?

We komen graag eens langs. Maak direct een afspraak met Wilmar voor een vrijblijvend gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemeen

Wonen met uitzicht op de Krabbenkreek

Appartementen

De indeling van de appartementen zijn verschillend, maar bij allemaal staat ruimte en zicht op de Krabbenkreek centraal. De grote van de appartementen variëren tussen de 93 m2 en 130 m2. De appartementen op de bovenste etage beschikken over een extra zolder. In de parkeergarage heeft elk appartement een eigen parkeerplaats, tegen meerprijs is een extra parkeerplaats bij te kopen.

Dijkwoningen

Wonen in Clingendael is zeker voor starters en gezinnen een uitstekende locatie. De woningen bieden veel woonruimte en zijn van alle gemakken voorzien. De architectuur van de gevels geven het geheel een knusse en gezellige uitstraling. Hier kom je elke dag met een fijn gevoel thuis. Alle woningen zijn aan de voorkant voorzien van een balkon met uitzicht over het water.

Uniek aan deze woningen is de parkeerkelder onder dijkniveau. Iedere woning beschikt over zijn eigen parkeerplaats en tegen meerprijs kan een extra parkeerplaats worden gekocht.

Iedere dijkwoning beschikt over een tuin op het zuidwesten of westen. De tuin is voorzien van een achterom en een berging.

Ligging

Project Clingendael is gelegen op een unieke locatie aan het water. De ligging biedt vrijheid in de natuur rondom de locatie op loopafstand van het bruisende centrum van Sint-Annaland. Het dorp biedt veel voorzieningen zoals basisscholen, supermarkt en diverse winkels en restaurants.