Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Whatsapp

+31 113 573 100

Wissenkerke – Wissenkerke, Atalanta

€ 422.500,- tot € 549.500,-

Omschrijving

Aan de rand van het pittoreske dorp Wissenkerke te Noord-Beveland ontpopt zich een groene straat waaraan negen royale woningen worden gerealiseerd. Elke woning kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld. Een bijzonder project waarin het heerlijk wonen en leven wordt. De woningen, welke twee-aan-twee of in een serie van drie geschakeld worden uitgevoerd, zijn allen voorzien van een ruime en aangename veranda op het Zuiden en grenzend aan een groenzone. Een groengebied waaraan het rustig wonen is en waar u heerlijk van zult genieten. Deze groenzone scheidt de straat met uw woning, waardoor de beleving van wonen aan het groen optimaal zal zijn! Elke woning wordt aan de voorzijde, tevens de zuidzijde, voorzien van een ruime veranda. De veranda is direct vanuit de woning bereikbaar middels de schuifpui. Het hele jaar door heerlijk genieten en de natuur ervaren. Geheel naar wens kan deze veranda worden voorzien van schaduwdoek of liggers. Tevens kunt u er een mooie klimplant tegen aan laten groeien, wat zorgt voor beschutting en het geheel een kleurrijk aanzien geeft.

De woning is meer dan royaal te noemen met haar breedte van 7.20 m. Dit geeft u alle mogelijkheid om de woning naar uw eigen wens in te delen. Zo kunt u kiezen voor volop ruimte op de begane grond om zo royaal te wonen. Of juist met een eigen werkplek die desgewenst uitgevoerd kan worden met haar eigen entree. Of kiest u juist voor het gemak van een volledig woonprogramma op de begane grond? De woningen bieden u nog meer mogelijkheden om uw eigen woonwensen te realiseren. Zo is er standaard een volledige uitgeruste verdieping met vier slaapkamers en een badkamer. Zo is er de mogelijkheid om een extra gastendouche toe te voegen of minder ruimte op de verdieping te creëren. Elk Woningtype biedt u volop luxe en gemak!

In Atalanta staat de beleving van wonen aan het groen centraal. Zo zullen hier verschillende type bomen met elk hun eigen karakter worden geplant, welke samen met vaste planten, wisselend in hoogte en bloeiseizoen, een kleur en sfeerrijk beeld geven. Een meanderend half-verhard pad door dit groen vormgegeven gebied zorgt ervoor dat er pleintjes ontstaan voor ontmoeting. Wonen aan deze groenzone is het hele jaar door volop genieten!

Om optimaal van het groen en de ruimte te genieten worden de auto’s binnen dit plan uit het zicht geparkeerd. Een parkeerkoffer gelegen tussen woningen biedt u voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Hiervandaan heeft u de keuze om via een breed achterpad de achterzijde van uw woning te bereiken of u via de groenzone aan de voorzijde naar de voordeur van uw woning.

Wissenkerke, een dorp centraal gelegen op het eiland Noord-Beveland. Heerlijke genieten van de rust en ruimte om u heen, met om de hoek de benodigde faciliteiten. Zo is er op loopafstand een supermarkt, restaurant en een zwembad. Daarnaast is Wissenkerke, grenzend aan het Nationaal park Oosterschelde, een ideaal startpunt voor mooie wandelingen en fijne fietstochten. Noord-Beveland is het kleinste eiland van Zeeland, omringt door water en prachtige natuur. U bent zo bij het Veerse meer, een watersportparadijs voor iedereen. Of heerlijk uitwaaien op het Banjaardstrand, een drie kilometer lang stand welke al jaren tot een van de mooiste stranden van Nederland behoord. Verder is het een heerlijke uitvalbasis voor uw bezoek aan de Oosterschelde en diverse plaatsen in de buurt zoals Veere, Domburg, Goes, Middelburg of Vlissingen. Maar ook Rotterdam, Bergen op Zoom en Breda zijn goed te bereiken.

Het unieke van dit plan is dat u binnen de prijs kunt kiezen voor 3 indelingsvarianten: Royaal Wonen, Werken aan Huis of Toekomstbestendig. Binnen deze typen kunt u dan weer verschillende indelingen en opties kiezen (meer- of minderwerk)

Type 1: Royaal wonen
In dit woningtype is volop de ruimte aanwezig. Dit type woning biedt u maximale woonruimte! Geniet van een riante woonkeuken en ruime zitkamer waar iedereen samen kan komen. Er zijn 3 indelingsvarianten waarbij de keuken aan de achterzijde, voorzijde of centraal in de woning is geplaatst.

Type 2: Werken vanuit huis
In dit woningtype wordt u alle ruimte geboden om thuis te werken. Een aparte ruimte maakt het mogelijk om in alle rust uw werkzaamheden uit te voeren zonder dat u daarvoor een (slaap)kamer opgeeft. En ontvangt u regelmatig klanten thuis? Deze kunnen desgewenst via een eigen entree uw werkplek bereiken. Ook hier zijn er meerdere indelingsvarianten van een werkplek centraal in huis tot een kantoor aan huis met eigen toegang.

Type 3: Toekomstbestendig
Het woningtype toekomstbestendig is een levensloopbestendige woning. Naast de gebruikelijke voorzieningen bevindt zich een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping is in de basis volop de ruimte welke optioneel kan worden voorzien van logeer- of hobbykamer(s) met badkamer. Er zijn meerdere indelingsvarianten waarbij toegang tot de slaapkamer en badkamer kan worden bereikt via de hal of via de woonkamer.

Vraag de brochure aan en onze makelaars gaan graag met u in gesprek.

Neeskens Makelaars

Informatie aanvragen