Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Amundsenweg 23

4462 GP

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Verkooplocatie Colijnsplaat

Voorstraat 62

4486 AL

0113 23 19 34

Open op afspraak

noordbeveland@neeskens.com

Verkooplocatie Krabbendijke

Dorpsstraat 48

4413 BM

0113 57 31 00

Open op afspraak

krabbendijke@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Kamperland – Residence Marina Kamperland

€ 332.750,- tot € 700.590,-

Omschrijving

LET OP: DE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW.

Op een geweldige locatie direct aan de jachthaven van Kamperland wordt Residence Marina Kamperland gerealiseerd. een modern appartementencomplex van 30 luxe recreatieappartementen met een geweldig uitzicht over de prachtige jachthaven aan het Veerse meer. De combinatie van de locatie aan de haven, (eventueel met eigen lichtplaats) het Veerse meer en het Noordzeestrand maakt Residence Marina Kamperland uniek. De levendige jachthaven en de culinaire oase brasserie Blush, wat zich binnen het complex bevindt, vormen de perfecte basis voor een expressief verblijf en exclusief recreëren.

Het plan is een initiatief van Ontwikkelcombinatie Uithaven, hierin nemen deel Sunseeker Benelux, Aannemersbedrijf Van der Poel en iDea Compact. Als ontwikkelaar hebben wij geWOON architecten betrokken als gerenommeerd ontwerper wat heeft geresulteerd in een verfijnd en passend recreatieconcept op deze unieke locatie in Kamperland, wij zijn dan ook trots op het resultaat.

Wij gaan er vanuit deze deze plek ook u aanspreekt en uw enthousiasme gewekt is middels het ontwerp en de verschillende geboden mogelijkheden. Bovendien bieden wij u een uniek huurconcept waarin we u geheel kunnen faciliteren in de eventuele verhuur van uw appartement. Uiteraard voorzien wij u in de volgende fase van alle technische informatie.

Wanneer u meer wilt weten, laat u dan informeren door Neeskens Makelaars.

Het project, omvattende 30 luxe recreatieappartementen, is gesitueerd in een complex waar ook brasserie Blush en het havenkantoor zijn gevestigd. Het braakliggende kavel naast brasserie Blush was al jarenlang een door in het oog van de eigenaren van Marina Kamperland. Met dit plan is een invulling gegeven die naadloos past binnen de omgeving.

Als koper van een recreatieappartement in Residence Marina Kamperland heeft u een appartement in handen met de volgende kenmerken:

Een diversiteit van 16 verschillende types met een gebruiksoppervlakte variërend van 76 m2 tot 153 m2;
- Voor de verhuur is onderscheid gemaakt in 4-, 6,- en 8- persoonsappartementen;
- Alle appartementen beschikken over een ruim terras of buitenruimte;
- Alle appartementen beschikken over een eigen berging, gelegen op het binnenplein;
- Parkeren geschiedt op het nabij gelegen parkeerterrein (conform situatietekening op blz. 32);
- Bij gewenste verhuur door de professionele lokale verhuurorganisatie Ruiterplaat Vakanties heeft u als koper de verplichting
een verhuur- en inventarispakket aan te kopen. Hiermee is rekening gehouden in de voor dit plan opgestelde
rendementsberekeningen.
- De appartementen zijn all-electric en zijn daarmee gasloos. Het complex wordt gebouwd conform de laatste duurzaamheidsnormen en de appartementen worden allen voorzien voor individuele warmtepomp om een zo een optimaal mogelijk leefklimaat te realiseren voor u als koper.

De appartementen in de Residence Marina Kamperland worden zeer compleet afgewerkt. De appartementen worden volledig voorzien van een PVC-vloerafwerking (met uitzondering van berging, badkamer en toilet), modern hang- en sluitwerk en de wanden worden voorzien van glasvliesbehang en worden geschilderd.

Het interieur en de afwerking van een appartement zegt veel over de bewoners. Het weerspiegelt karakter en persoonlijke stijl. Daarom is de keuze van keuken en sanitair medebepalend bij de aankoop van uw nieuwe appartement in Residence Marina Kamperland.

De appartementen worden allen standaard uitgerust met een luxe keuken die voorzien is van inductiekookplaat, duurzame recirculatie afzuigkap, over met magnetron, volledig geïntegreerde vaatwasser en koelkast met vriesvak. Als koper heeft u alle vrijheid om te kiezen tussen de vele kleurstellingen.

De badkamers worden standaard voorzien van fraaie groot formaat wand- en vloertegels. Het luxe sanitair en toebehoren is van gerenommeerde en bewezen merken. Ook in de uitstraling van de badkamers en toilet bent u vrij om uw eigen smaak en wensen volledig terug te laten komen.

Daarnaast zijn er vanzelfsprekend (optioneel) individuele koperswensen mogelijk. Wij brengen de mogelijkheden graag in kaart na afstemming van uw wensen en voorkeuren met u. Daartoe zal een kopersbegeleider voor het project worden toegewezen die u ten allen tijde graag te woord staat.

De verhuur van de appartementen in Residence Marina Kamperland zal, indien gewenst, verzorgd worden door Ruiterplaat Vakanties, een professionele verhuurorganisatie gespecialiseerd in de verhuur van bijzondere vakantiewoningen op de mooiste locaties van Zeeland. Al ruim 35 jaar is Ruiterplaat Vakanties de naam achter talloze onbezorgde vakanties aan de Zeeuwse kust. Ruiterplaat Vakanties onderscheidt zich op vele terreinen van andere verhuurorganisaties. Service en kwaliteit vormen de speerpunten van het beleid. Al het mogelijke wordt gedaan om zowel eigenaren als gasten optimaal van dienst te zijn. Voor het inrichten van de appartementen heeft u als koper keuze uit verschillende interieur- en inventarispakketten. Bij aanschaf van een dergelijk pakket wordt u volledig ontzorgd. De pakketten omvatten alles, van groot meubilair tot bestek en servies. De interieurparketten hebben als doel om een luxe en samenhangend geheel te creëren en de verhuur aantrekkelijk te maken. Bij de appartementen is geen verhuur plicht ook is er geen centrale bedrijfsmatige exploitatie nodig.

Neeskens Makelaars

Informatie aanvragen