Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Whatsapp

+31 113 573 100

Goes – Goes, Bijdevaate Schuttershof

€ 399.500,- tot € 889.500,-

Omschrijving

VAN HARTE WELKOM OP DE KIJKDAG. VRIJDAG 14 JULI 2023 VAN 13:30 TOT 17:00

ZORGELOOS EN GEHEEL AFGEWERKT, OFWEL ÉCHT INSTAPKLAAR! MET DOMOTICAPAKKET, VLOERAFWERKING NAAR KEUZE, WANDEN SAUSKLAAR, KEUKENINRICHTING, SANITAIR EN TEGELWERK, ETC.

Recht in het hart van provincie Zeeland op het schiereiland Zuid-Beveland, ligt de fraaie Zeeuwse stad Goes. Goes is tevens de hoofdstad van de gelijknamige Gemeente Goes. Of zoals echte Goesenaren zeggen ‘Hoes’. Direct aan de rand van het centrum van Goes realiseert Carédo 30 luxe, veilige en toekomstbestendige appartementen voor actieve 50-plussers, die een hoge kwaliteit van leven en comfortabel ouder worden optimaal willen combineren. Een omgeving waar veel kan, maar niets hoeft. Voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst. Dit noemen we Comfortwonen.
Carédo Comfortwonen realiseert haar 30 luxe, slimme en veilige comfortwoningen op de, voor velen bekende, locatie van het oude GAK gebouw aan het Schuttershof. Deze locatie ligt direct aan het stadspark aan de Voorstad en grenst aan de entree van het centrum van Goes. Alle wandel-, horeca- en winkelmogelijkheden bevinden zich direct naast uw deur. Op tien minuten loopafstand bevindt zich het centraal station voorzien van prima verbindingen met de randstad en de rest van Nederland. Binnen 60 autominuten arriveert u in de randstad en bijvoorbeeld Antwerpen bereikt u zelfs binnen 50 autominuten. De bereikbaarheid van de snelweg A58 is prima, maar binnen een paar minuten kunt u ook via de Zeelandroute (Zeelandbrug, Neeltje Jans) een wat meer toeristische weg naar Nederland nemen. Het ADRZ ziekenhuis bevindt zich op 7 autominuten en is een compleet ziekenhuis met alle gewenste en noodzakelijke dienstverlening die u van een ziekenhuis mag verwachten. Samen met CuraeVitel Balie zorgen wij ervoor dat op elk moment van de dag en indien nodig, alle medische dienstverlening voor u op maat geregeld wordt.

Project Schuttershof heeft alles te bieden wat u graag wilt. Oplaadpunten voor elektrische fietsen bijvoorbeeld, zijn standaard aangebracht in de gemeenschappelijke stalling. De gemeenschappelijke fietsenstalling is voorzien van 6 oplaadpunten. In de garage bevinden zich 21 afgesloten garage/bergingen en 19 “open” parkeerplekken. Indien u kiest voor een “open” plek, dan hoort hier een berging in de binnentuin bij. In de binnentuin bevinden zich 14 bergingen. De keuze is dus altijd of een garage/berging of een berging + open parkeerplaats. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan een extra parkeerplaats of berging worden gekozen. De nummers van de garages, parkeerplaatsen en beringen corresponderen niet met de bouwnummers van de appartementen.

U kunt kiezen uit diverse typen, er zit altijd een appartement naar uw wens bij. Het Project Schuttershof telt 26 luxe appartementen en 4 exclusieve penthouses. Een project voor diegene die wil wonen in een
woning die ontworpen is op de wensen van nu – en die van later. Niet te groot, zeker niet te klein. Ruim genoeg met alle mogelijkheden om zowel binnen als buiten te kunnen genieten. In uw nieuwe woonomgeving combineert u het gemak van gelijkvloers wonen met een maximum aan woonruimte. Heeft u de voorkeur voor een appartement of kiest u voor het privilege van een penthouse? In het project Schuttershof is er ruim genoeg keuze, van 82m2 tot 165m2 aan woonruimte.
Alle appartementen beschikken over ruime balkons van minimaal 13m2. Voor de penthouses zijn deze ca. 24m2, hier kunt u heerlijk buiten genieten.

Wilt u meer informatie over dit project? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0111-453400 of via het e-mailadres info@bijdevaatemakelaardij.nl. Wij helpen u graag verder!

Neeskens Makelaars

Informatie aanvragen

Bouwtype A1, Schuttershof

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.

Bouwtype B, Schuttershof

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.

Bouwtype B1, Schuttershof

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.

Bouwtype B2, Schuttershof

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.

Bouwtype B3, Schuttershof

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.

Bouwtype C, Schuttershof

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.

Bouwtype C1, Schuttershof

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.

Bouwtype D1, Schuttershof

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.

Bouwtype F, Schuttershof

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.

Bouwtype H, Schuttershof

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.

Bouwtype I, Schuttershof

Er zijn helaas geen bouwnummers gevonden.