Contact
Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Neeskens Bedrijfsmakelaars

Piet Heinstraat 32

4461 GL

085-4850700

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

bedrijfsmakelaars@neeskens.com

Whatsapp

+31 113 573 100

Kamperland – Kavel 2

Verkocht

€ 212.000,-

Omschrijving

Ondernemers en ondernemende mensen opgelet! Aan de buitenrand van het dorp Kamperland biedt Neeskens Makelaars een aantal unieke bouwkavels aan welke u de mogelijkheid geven om hier uw droomhuis te realiseren in combinatie met uw bedrijfsruimte op één plek! De kavels worden exclusief BTW en zonder bouwplicht aangeboden, zodat u naar keuze zelf uw eigen droom kunt verwezenlijken of dat u gebruikt maakt van de kennis en kwaliteiten van Bouwbedrijf Schrijver BV uit 's-Gravenpolder. Het voorste gedeelte is bestemd om een bedrijfswoning te bouwen, het achterste deel is bestemd voor bedrijfsmatige invulling. De kavels zijn direct beschikbaar en kunnen ook direct geleverd worden aan de nieuwe koper.

Het plan:
De bouwkavels worden gerealiseerd op de locatie waar vroeger een landbouw mechanisatie bedrijf gevestigd was. Het perceel is geheel gesaneerd en voorzien van een bodemrapportage, waaruit blijkt dat de grond geschikt is voor de beoogde bestemming van de combinatie wonen-werken. De ontwikkelaar heeft een plan bedacht om op deze plek de mogelijkheid te realiseren om de woonfunctie en bedrijfsfunctie te combineren. Dit is erg uniek en wordt steeds zeldzamer, omdat de woonfunctie altijd in het dorp gerealiseerd wordt en de bedrijfsfunctie meer op het bedrijventerrein. De kavels lenen zich perfect voor deze combinatie, omdat de voorzijde direct grenst aan het landelijk gebied met vrij uitzicht over de landerijen, terwijl de achterzijde van de kavels grenzen aan bedrijvigheid.

Ter voorbereiding op deze prachtige woon-werk invulling heeft de gemeente Noord-Beveland de gehele infrastructuur in het vierde kwartaal 2021 geheel vernieuwd. De toegangsweg is vernieuwd en verbreed, verder is er nieuw riool, straatverlichting en infra in de weg gelegd. De bestemming is 'woon-werk'.

De kavel (bouwnummer 2)
Er wordt een bouwkavel gerealiseerd welke de mogelijkheid biedt om hier een (bedrijfs)woning op te realiseren in combinatie met een bedrijfsruimte / loods op de achterzijde van de kavels.
De oppervlakte van deze kavel is circa 1.000 m2
De prijs van deze kavel bedraagt € 212.000,- inclusief BTW.

Het bestemmingsplan:
De bestemming van deze kavel is 'woon-werk'

Bebouwingsmogelijkheden:
In grote lijnen zijn de bebouwingsmogelijkheden als volgt: vanaf het Molenpad (als voorzijde van de kavel gezien) gerekend is de eerste 1.5 meter over de gehele breedte bestemd als parkeerstrook. Vanaf de weg gezien is de eerste 20 meter diep geschikt voor het realiseren van een bedrijfswoning, waarbij rekening moet worden gehouden met een diepte van de voortuin van 5 meter. De overgebleven ruimte achter de 20 meter diepte is geheel bestemd als bedrijfsmatig en dus geschikt voor bouwen van bedrijfsruimte / loods. Er dient aan de achterzijde een onderhoudsstrook ter breedte van circa 5 meter te worden vrijgehouden voor het benodigde onderhoud van de achtergelegen sloot door het waterschap.

Oplevering:
De bouwkavels zullen worden geleverd in de huidige staat en kunnen per direct worden geleverd. Er zal geen grond worden aan- of afgevoerd. De ontwikkelaar zal zorgdragen dat de benodigde voorzieningen van water/electra/c.a.i./riolering tot aan de kavel/erfgrens zullen worden aangelegd. U dient zelf zorg te dragen voor de benodigde aansluitingen.

Financierbaarheid:
Vanwege de woon-werk bestemming dient u rekening te houden met het feit dat 100% financiering niet mogelijk is via een gebruikelijke bancaire instelling. U dient rekening te houden met de inbreng van eigen middelen, waarbij een gebruikelijk percentage 30% tot 40% eigen middelen bedraagt. Verder zal een bank pas na onherroepelijkheid van de woon-werk bestemming en omgevingsvergunning (naar verwachting december 2021) bereid zijn om deze bouwkavels te financieren.

Status:
kavel A - VERKOCHT
kavel B - VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
kavel C - VERKOCHT
kavel D - VERKOCHT

Haal meer uit deze woning!

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 212.000,-
Status
Verkocht

Bouw

Object
Bouwgrond
Soort woning
Bouwvorm
Niet van toepassing

Oppervlakten en inhoud

Overige inpandige ruimte
0 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
0 m2
Externe bergruimte
0 m2
Inhoud
0 m3

Indeling

Aantal kamers
1 kamer (0 slaapkamer)
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Buitenruimte

Tuin
Geen tuin

Garage

Soort garage
Geen garage

Wilco Neeskens

Neeskens Makelaars

Maak een afspraak