Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Amundsenweg 23

4462 GP

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Whatsapp

+31 113 573 100

Sint-Maartensdijk – Markt 1

€ 2.500.000

Omschrijving

Op de markt in Sint Maartensdijk mag Neeskens Makelaars u dit prachtige monumentale pand ’t Raedthuys aanbieden. Het hotel-restaurant is tot kort geleden volledig in gebruik geweest en biedt over zowel het oude als het aangebouwde gedeelte 19 hotelkamers. Beide gebouwen bieden hun eigen stijl in de kamers. Op de begane grond is in het oude authentieke gedeelte het restaurant gelegen. Op de eerste verdieping is een royale zaal gelegen die veel gebruikt werd als trouwzaal.

De functie hotel-restaurant kan direct worden doorgezet. Het meubilair is nog aanwezig en ook de keuken is volledig voorzien van alle benodigdheden. Echter is het ook mogelijk om een B&B te starten of een andere functie aan het pand te geven. Dit in overleg met de gemeente Tholen.

Komt u eens bezichtigen? Dan voelt u de sfeer in het pand en treft u de diversiteit en mogelijkheden in de verschillende ruimtes. Wilt u online sfeer proeven, kijk dan op onze website voor een ‘digitale bezichtiging’.

Restaurant
De grote ‘voordeur’ biedt toegang tot een entree en daarachter hal met trappenhuis. Hier vandaan kunt u middels openslaande deuren naar het restaurant. Het is royaal opgezet en de originele details maken de ruimte sfeervol en groots. Achter de bar is de keuken gelegen. Hier vandaan kunt u middels smalle trappen naar de 1e verdieping. Ook is er vanuit het restaurant aan de zijde van de keuken een wijnkelder met open toegang gelegen.

Hotel
Vanuit de hal kunt u naar de toiletten voor dames en heren. De flinke trap in het midden van de hal leidt u ook naar de 1e verdieping. Halverwege kunt u via een halletje naar één van de hotelkamers.
Als u de trap verder oploopt kunt u naar de zaal die tot voor kort gebruikt werd om huwelijken te sluiten. Deze zaal beschikt over een tweetal toegangsdeuren, één achterin (waar u boven de keuken uitkomt) met toegang tot een tweetal hotelkamers. De andere toegangsdeur leidt u naar nog eens twee hotelkamers. Één van deze hotelkamers is voorzien van een luxe tweepersoons bad in de kamer. Alle hotelkamers zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en wastafel.
Vanaf de trap kunt u ook de andere kant op een halletje in naar nog eens twee hotelkamers.

Receptie
De receptie bevindt zich in het nieuwe gedeelte aan de rechterzijde van ’t Raedthuys. Hier komt u binnen via de openslaande deuren aan de voorzijde. Er is ook een doorgang vanaf de hal/entree van het restaurant. In dezelfde ruimte als de receptie bevindt zich een loungeruimte. Hier kunnen gasten ontvangen worden, even bijkomen van de reis of even wachten op de dienstdoende medewerker.
De loungeruimte biedt toegang tot de welnessruimte achterin het gebouw en tot de hotelkamers aan de rechterzijde.

Welness en hotel
De welnessruimte is voorzien van een tweetal kamers. Één ervan werd gebruikt als schoonheidssalon, de andere beschikt over een sauna, bubbelbad, een douchecabine, relax-stoelen en twee losse douches. Een toegangsdeur in deze kamer leidt u naar een zonnestudio.

Het hotel aan deze kant van het pand is modern ingericht. Er zijn vijf kamers op de begane grond te vinden, allen voorzien van een badkamer met douche, toilet en wastafel. Drie van de vijf kamers beschikken ook over een ligbad.
De 1e verdieping telt nog eens 5 hotelkamers. Twee ervan aan de voorzijde, twee aan de achterzijde en er tussenin een vijfde kamer. Al deze kamers zijn voorzien van douche, wastafel en toilet.
Via de vaste trap bereikt u een 2e verdieping met een flinke open ruimte.

Stadstuin
Het restaurant biedt aan de achterzijde uitkijk over de stadstuin, middels openslaande tuindeuren kunt u een fijne verbinding maken met buiten in de warme zomermaanden. De stadstuin is voorzien van een drietal flinke bomen en aangelegd met klinkers. Door de muren eromheen en het zicht op het prachtige pand is het een knusse tuin die gebruikt en ingedeeld kan worden voor diverse doeleinden.

Locatie
De locatie van dit monumentale pand kent iedereen die wel eens in Sint Maartensdijk is geweest. Het is gelegen op de markt en door de herkenbare rode luiken aan de buitenzijde niet te missen. Tegenover het plein voor ’t Raedthuys is de plaatselijke supermarkt gelegen en diverse andere winkels. U bent midden in het centrum van het dorp als u het hotel of restaurant uitloopt.
Vanaf Sint Maartensdijk bent u zo’n halfuur verwijderd van Bergen op Zoom of de A58 richting Goes.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.500.000

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca
Bouwjaar
1700

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
2564 m2

Indeling

Aantal kamers
indeling