Contact

Yerseke

Marijkelaan 2a

4401 GG

0113 57 31 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

yerseke@neeskens.com

Goes

Piet Heinstraat 32

4461 GL

0113 23 19 34

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

goes@neeskens.com

Tholen

Eendrachtsweg 9

4691 EK

0166 72 89 00

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur, zaterdag 09.00 - 12.00 uur

tholen@neeskens.com

Nieuwerkerk

Deltastraat 10

4306 BK

0111 64 41 45

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

info@kooijmanmakelaardij.nl

Whatsapp

+31 113 573 100

Serooskerke – Noordweg 121-131

Verkocht

€ 575.000,- k.k.

Omschrijving

LET OP: Bedrijfsbestemming! Een unieke kans op de markt! Een loods/kantoor met een vrijstaande bedrijfswoning, lommerrijk gelegen. Deze jaren dertig bedrijfswoning ligt aan de Noordweg 121 in Serooskerke (Walcheren) en de loods/kantoor ligt aan de Noordweg 131 in Serooskerke.
De bedrijfswoning is voorzien van schitterende, karakteristieke elementen. Zo is de woning bijvoorbeeld voorzien van glas in lood ramen, maar ook de waterput in de tuin is een fraai detail. Daarnaast kunt u genieten van veel privacy in de tuin, doordat er veel groen rondom de woning ligt. Vanuit uw tuin heeft u toegang tot de loods. De loods is voorzien van meerdere overheaddeuren met loopdeuren en een verdieping.

Bekijk de meest uitgebreide presentatie van deze woning op de website van Kooijman Makelaardij. Hier bekijkt u o.a. de digitale bezichtiging aan de hand van onze uitgebreide 360 graden Matterport tour en vraagt u eenvoudig een brochure of bezichtiging aan.

Kenmerken:
- Vrijstaande bedrijfswoning
- Bouwjaar 1936
- Grote loods/kantoor
- Bedrijfsbestemming categorie B1
- 8% overdrachtsbelasting
- Lommerrijk gelegen
- Veel privacy
- 3 slaapkamers
- Ruime woonkamer

Indeling:
Hal/entree met garderoberuimte, de trapopgang naar de eerste verdieping, de ruime trap/kelderkast en een loopdeur naar de woonkamer. In de hal ziet u direct de eerste karakteristieke details en de details gaan we vaker terugzien in deze mooie woning.
Zodra u de woonkamer betreedt, is de zee van ruimte direct iets wat opvalt. Kijk om u heen en u ziet de schitterende glas in lood ramen en de erker in de woonkamer zorgt voor extra ruimte voor een gezellige zithoek. Via de woonkamer heeft u toegang tot de tuin middels een loopdeur. Door de hoeveelheid ruimte is er ontzettend veel mogelijk, wat betreft een indeling. De halfopen keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een koffiezetapparaat, oven, vaatwasser, koelkast en koken doet u op inductie. Via de keuken bereikt u de bijkeuken, hier is tevens een doucheruimte en tot slot het separate toilet.

De eerste verdieping is ingedeeld met drie slaapkamers, een ruime overloop en de luxe badkamer. Tevens heeft u vanaf de overloop toegang tot de bergzolder. Met enige aanpassingen is de bergzolder te verbouwen naar een extra (kinder)kamer of bijvoorbeeld twee kleine kamertjes.
De badkamer is voorzien van een whirlpool, douchecabine, wastafelmeubel met wastafel, toilet en ook heeft u vanaf deze plek toegang tot het balkon.

Tuin
In de tuin kunt u genieten van veel privacy. Er ligt een gazon in de tuin en het perceel van de woning grenst aan een stuk grond met veel begroeiing zoals bomen. Dit geeft het gevoel alsof u aan een bosrand woont.
In de tuin vindt u de waterput en dit stukje tuin in combinatie met de aangrenzende natuur is een heerlijk plekje.
Via het gazon loopt u zo naar de loods, maar deze is ook vanaf de straatkant te bereiken.

Loods
Het betreft een royale loods met kantoorruimte. De loods is voorzien van drie overheaddeuren en een verdieping. Door de hoeveelheid ruimte is er heel veel mogelijk!

Locatie
De woning en de loods liggen aan de Noordweg te Serooskerke (Walcheren), dit is aan de rand van het dorp. Serooskerke is een dorp met diverse voorzieningen, waaronder een supermarkt, voetbalvereniging en een basisschool. Via de N57 bent u op korte afstand verwijderd van Middelburg.

Algemeen
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Kooijman Makelaardij meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 575.000,- k.k.

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
230 m2

Kaart